ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.10

Κι όμως, στην Κύπρο τιμούν τη μνήμη του μεγάλου πολιτικού ηγέτη! Στην Ελλάδα, οι υπάλληλοι του ΔΝΤ και η σαβούρα, προσπαθούν χωρίς αντίκρισμα να μας..

....κάνουν να ξεχάσουμε…

Πραγματοποιήθηκε από το ΚΣ ΕΔΕΚ και το ΠΑΣΟΚ Κύπρου το ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. Του μνημόσυνου προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.
Κι όπως πάντα, το σύμβολο του αγώνα, ο απροσκύνητος σοσιαλιστής ηγέτης δίνει το παρών!
Ο Γιατρός, ο Βάσος Λυσσαρίδης, τόνισε στο Μνημόσυνο του φίλου και συντρόφου του Ανδρέα Παπανδρέου:
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου έταξε τη ζωή του στην εξυπηρέτηση του αγώνα του κυπριακού Ελληνισμού γιατί τον θεωρούσε αλληλένδετο με τον αγώνα του έθνους ευρύτερα…
Θέλω να πιστεύω ότι οι παρακαταθήκες του Ανδρέα για το Κυπριακό είναι ακόμα ζωντανές…
Με σαφήνεια καθόριζε ότι...
το μέλλον του Ελληνισμού κρίνεται και κυρίως, μάλιστα, στην Κύπρο. Και οποιαδήποτε υπαναχώρηση σε θέματα αρχών για το Κυπριακό με το ψευδεπίγραφο επιχείρημα ότι αυτό θα διευκόλυνε λύση των προβλημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, εθεωρείτο από τον Ανδρέα ως εντελώς πλασματικό, ότι τα εθνικά θέματα ήσαν συγκοινωνούντα αγγεία και επομένως νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει ότι ο Ανδρέας έταξε τη ζωή του, την εξυπηρέτηση του αγώνα του κυπριακού Ελληνισμού γιατί τον θεωρούσε ως αλληλένδετο με τον αγώνα του έθνους ευρύτερα».
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: