ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ!! ΤΟΤΕ ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!

Document

Την 11/5/2010 η κυβέρνηση με τον νόμο 3847/10 κατοχύρωσε όλους τους δημόσιου υπαλλήλους αλλά και τους ένστολους που είχαν ή θα θεμελίωναν συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως την 31/12/2010 διασφαλίζοντας τα όρια ηλικίας αλλά και τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης τους εξαιρώντας τους από τυχόν δυσάρεστες αλλαγές του ασφαλιστικού προς αυτή την μερίδα υπαλλήλων οι οποίοι και είχαν το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθούν με τον υπάρχοντα νόμο.

(παράγραφος 7).
Εκτός από την εν λόγω διασφάλιση η κυβέρνηση προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους υπαλλήλους υπέβαλαν αίτηση παραίτησης, να την ανακαλέσουν και να επανέλθουν στην υπηρεσία έστω κι αν έχει εκδοθεί η διαπιστωτική πράξη λύσης της υπαλληλικής σχέσης (παράγραφος 8)

Κατόπιν του νόμου αυτού ανακόπηκε το κύμα παραιτήσεων από το Δημόσιο αλλά και το πιο σημαντικό είναι ότι πολλοί υπάλληλοι του Δημοσίου που ήδη είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στην ενέργεια ανακόπτοντας την αίτηση παραιτήσεως και συνταξιοδότησης τους.

Εχθές 23/6/2010 ο εργατολόγος κύριος Ρωμανιάς σε τηλεοπτική εκπομπή άφησε να εννοηθεί ότι το αποσυρμένο από τον κύριο Λοβέρδο Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό το οποίο θα κατατίθενταν στην Βουλή προς συζήτηση την 23/6 , και πρόκειται τώρα να κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα προς συζήτηση στην εθνική αντιπροσωπεία ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 31/12/10 ...σε αντίθεση με τον νόμο 3847/10 .

Ο Διεκπεραιωτής του ΔΝΤ Υπ Εργασίας πήρε πάλι "ραβασάκι" από την Τρόικα η οποία ως δημοσιοποιήθηκε ζητούσε πιο σκληρά μέτρα στο ασφαλιστικό. Άραγε γιαυτό δεν κατατέθηκε το νομοσχέδιο??

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΔΟΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΥΠ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΛΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ!! ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ......ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ "ΠΑΓΙΔΑ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ...ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΑΣ!!

ΙΔΩΜΕΝ !!! Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: