ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.8.10

Στο Αφγανιστάν; Συνεχίζουμε!


Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

ΧΑΜΕΝΟ στα βουνά το μακρινό μας Αφγανιστάν, λίγο πιο άγριο απ' τους άγριους όμορους γείτονές του και ξεχασμένο απ' τους «Συμμάχους» εξ Εσπερίας, πέρασε τους αιώνες του στην απομόνωση. Με κάποιους αμυδρούς λόγους να περηφανεύεται για την ιστορία του, μιας και πήρε γεύση από Μεγαλέξανδρο, ως ενδιάμεσος σταθμός στην πορεία των φιλοδοξιών του. Με το (ηπειρωτικό) κλίμα του και χαμένο στην Ανατολή, αφομοιωμένο με το περιβάλλον όσο αυτή (η Ανατολή) και οι κανόνες της το επιβάλλουν. Φυσικοί (κανόνες) και ανθρώπινοι. Ωστόσο, ένα Αφγανιστάν με δικαιώματα του λαού του όσο οι λαοί το δικαιούνται και όσο η φύση το πρόβλεψε για την ανθρώπινη ύπαρξη.

ΤΟ μεταχειρίστηκαν σαν πέρασμα των φιλοδοξιών τους οι «μεγάλοι», πριν το παραδώσουν στον «πολιτισμό» των Ταλιμπάν. Εκεί επέβαλαν πριν από 1000 χρόνια οι Άγγλοι τον «πολιτισμό» τους, εκεί ξαμόλησαν τα τανκς τους οι Σοβιετικοί, τη δεκαετία του '80, για την «απελευθέρωσή» του στους Αφγανούς ποντάρει το Αμερικανικό «παρακράτος» για την προκοπή της εθνικής του οικονομίας. Μέσω του πολέμου και του (ξένου) ανθρώπινου πόνου. Κι αν οι Αμερικανοί μιλούν για ΝΑΤΟικές επεμβάσεις και διαμεσολαβήσεις για την παγκόσμια ειρήνη, κράτα μικρό καλάθι. Για την εκάστοτε «διευθέτηση» σε περιοχές του πλανήτη. Για τις οικονομισιές του Μπους και των ανθρώπων του.

ΑΥΤΑ λοιπόν, τα παλικάρια που κυβερνούν τις ΗΠΑ και διαφεντεύουν τον κόσμο, αυτά τα γεράκια με τα ορατά φτερά και τα αόρατα σχέδια που υπογράφει ο ανίδεος(;) Ομπάμα βάλθηκαν να σώσουν την εθνική τους οικονομία μέσω του πολέμου (και) στο Αφγανιστάν. Με σχέδια εκπονημένα στα φανερά γραφεία του Πενταγώνου και μεθόδους που εμπνεύστηκαν «ειδικοί» στα κρυφά ανήλιαγα γραφεία της CIA.

ΑΦΗΣΑΝ...αφελώς να τους ξεφύγουν χιλιάδες έγγραφα «κατορθωμάτων» του Αμερικανικού στρατού (και όχι μόνο) εναντίον αμάχων, για βασανιστήρια, δολοφονίες και εξαφανίσεις. Πως δήθεν.φαντάρος τα' βγαλε στη φόρα, περίεργος και καταδικασμένος, στο παρελθόν, για παρόμοια πράξη. Κι έπεσαν με τα μούτρα γερουσιαστές, αρχηγοί και Πρόεδρος. «Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν θα συνεχιστεί!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: