ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.10

Κύριε Βενιζέλο, τώρα θα φανεί αν σας παραπληροφορούν, ή είστε κι εσείς επηρεασμένος από την τεχνογνωσία BOEING… Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!


Το σενάριο των εξελίξεων κινείται στα ίδια «σταθερά και ασφαλή βήματα»:


1. Η Boeing «προσφέρεται» να μας «βοηθήσει»:
Ανακοίνωση εταιρίας Boeing, κατασκευαστής των ελικοπτέρων ΑΗ-64DHA Apache «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στις οικογένειες των χειριστών που έχασαν τη ζωή τους σήμερα. Η Boeing είναι στη διάθεση του Ελληνικού Στρατού για να παράσχει οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια στην έρευνα του περιστατικού»…
2. Της υπόθεσης επιλαμβάνεται, όπως με την πτώση του CHINOOK, το «Στρατοδικείο»…
3. Ο Υπουργός δηλώνει παντελή άγνοια…
Ακόμη μια εγκληματική αμέλεια, όπως ακριβώς συνέβη με την πτώση του CHINOOK…
H πτώση του Απάτσι λόγω πιθανής αποκόλλησης στροφείου και σε κάθε περίπτωση γιατί δεν είχε υπογραφεί η ανανέωση της συμφωνίας Τεχνικής βοηθείας (ΤΑΑ- Technical Assistance Agreement) με την κατασκευάστρια BOEING, μας θυμίζει την ιστορία του CHINOOK που έπεσε λόγω του ότι δεν γινόταν κανονική συντήρηση με βάση τα κατάλληλα τεχνικά εγχειρίδια, αλλά με βάση εγχειρίδια του στρατού των ΗΠΑ που δεν ταίριαζαν με την μηχανή του.
Τότε… τα έλεγε ο δικηγόρος των θυμάτων Στέλιος Γρηγορίου, αλλά όχι μόνο δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς, αλλά βρέθηκαν και μερικοί πρόθυμοι πιλότοι να παρέχουν υπηρεσίες ως μάρτυρες και πραγματογνώμονες σε βάρος της ασφάλειας όλων στην αεροπορία Στρατού.
Τώρα θρηνούν τα θύματα και τους συναδέλφους τους, αλλά δεν έχουν το θάρρος της ευθύνης την κρίσιμη ώρα.
Ο Υπουργός ΕΘΑ που ευθύνεται για την μη υπογραφή της σύμβασης ΤΑΑ, υποκρίνεται ασύστολα ενώ είναι ο...

πραγματικά υπαίτιος της ανευθυνότητας και της συνεπακόλουθης συμφοράς.
Εμείς θυμίζουμε πως ο Καραμανλής, όταν έπεσε το CHINOOK με τον Πατριάρχη, δήλωνε από τη ΔΕΘ πως το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο…
Η τότε αντιπολίτευση (ΠΑΣΟΚ), «έσκιζε» τα ιμάτιά της» για διαλεύκανση της υπόθεσης…
Η δεξιά κουκούλωσε το έγκλημα… οι δικαστές του Σανιδά έκαναν τα πάντα να μην φωτιστεί η αλήθεια…
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος, τώρα σφυρίζει αδιάφορα και κάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα…
Άραγε ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει που είναι το "θέμα" της οικογένειας του Πατριάρχη Πέτρου; Μίλησε με τον νομικό τους, με την οικογένεια;
Κι όλα αυτά όταν η χώρα θρηνεί θύματα, αξιωματικούς που υπηρετούν την πατρίδα…
“Πολλά τα λεφτά Άρη”… για να τα βάλεις με την BOEING…, αλλά και τα ποσά προμηθειών που πληρώνει ο ελληνικός λαός…
Αιδώς Αργείοι!

* Στα κανάλια ακούμε πως η BOEING «προσφέρθηκε» να βοηθήσει στις έρευνες…
Τι θυμηθήκαμε… Όταν το λεγόμενο «κουτί» από το CHINOOK στάλθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή στην BOEING (μια καραμπινάτη συγκάλυψη και παρανομία, που δεν εντόπισαν οι αδέκαστοι δικαστές, γιατί δεν μπορεί να ελέγχει η ελεγχόμενη για λάθη εταιρία), και το κουτί καταστράφηκε με την εξής επίσημη αιτιολογία: “Στον έλεγχο που έγινε στα εργαστήρια της BOEING, έπεσε το κατσαβίδι του αμερικανού τεχνικού στα τσιπς… και υπήρξε απώλεια όλων των δεδομένων…”
** Μήπως πρέπει να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, ή γνωρίζει το θέμα;
*** Αλήθεια, ποιο είναι το ύψος των αγορών από την BOEING; Το ΔΝΤ γνωρίζει… μήπως μπορεί να γνωρίζει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης πόσο μας κοστίζει η BOEING;
Πόσο πληρώνουμε την BOEING; (διευκρινίζουμε… πως σε καμία περίπτωση δεν υπονοούμε ότι η τόσο καλή και αξιόπιστη αμερικάνικη εταιρία κάνει και την ίδια δουλειά με τη SIEMENS)

Και... για την "ιστορία"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: