ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.8.10

Μετά το "SMS" .... ευαισθησίες και ... κολοτούμπες




Η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ανέδειξε σε όλη του την μεγαλοπρέπεια το πελατειακό κράτος και τους μηχανισμούς του, το οποίο παρά τις περί του αντιθέτου κυβερνητικές εξαγγελίες, «ζει και βασιλεύει» καθορίζοντας καταλυτικά και την κυβερνητική πολιτική.
Η … ευαισθησία που επέδειξε το κυβερνών κόμμα μετά την πίεση των πράσινων συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, όπως αυτή εκφράστηκε με το γνωστό SMS του προέδρου της .... εξανάγκασε κυβέρνηση και τρόικα σε ... διαπραγμάτευση για την τύχη του εθνικού ενεργειακού μας κολοσσού. Μια διαπραγμάτευση που έδωσε χρόνο στη κυβέρνηση μέχρι το τέλος του έτους - βλέπε, μετά τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοικηση (!) - να βρει «.. ισοδύναμη λύση της απελευθέρωσης αγοράς ενέργειας …»(!).

Σαφής είναι η ιδεολογική τοποθέτηση του γράφοντος ότι η ενέργεια, σαν κοινωνικό αγαθό, θα πρέπει να παραμείνει στον δημόσιο τομέα, όπως και ο ΟΣΕ, τα Λιμάνια και άλλοι στρατηγικοί τομείς υπηρεσιών και οικονομίας. Αλλά εδώ μπαίνουν επιτακτικά δύο ερωτήματα που αφορούν τις …. ευαισθησίες (!) τόσον της κυβέρνησης όσο και των ... πράσινων συνδικάτων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Οι ευαισθησίες Κυβέρνησης και Συνδικάτων ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Η κυβέρνηση δεν επέδειξε, ως όφειλε, την ίδια ευαισθησία και για τις περικοπές των συντάξεων, των μισθών, στις εργασιακές σχέσεις, την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους γενικότερα, προκειμένου να διαπραγματευθεί με την Τρόικα και να αναζητήσει και για τα θέματα αυτά κάποιες…..ισοδύναμες λύσεις (!) που ασφαλώς και υπήρχαν και είχαν προταθεί από πολιτικά κόμματα, φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Τα Συνδικάτα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ειδικότερα ο πρόεδρός τους, ο οποίος με το … προειδοποιητικό SMS εμφανίστηκε σαν σύγχρονος ... Τσε Γκεβάρα της ελληνικής κοινωνίας δηλώνοντας .. με καθαρές κουβέντες, ότι «… σε όλα υπάρχουν όρια, ...ο αγώνας δεν είναι για μας αλλά για τον καταναλωτή, για τον ελληνικό λαό …..,...θα φτάσουμε στα άκρα, ... θα ματώσουμε …..» κλπ.
Δεν είδαμε όμως, τον κατά τα άλλα, συμπαθή Νίκο Φωτόπουλο, σαν συνδικαλιστή και εκπρόσωπο των 25.000 περίπου εργαζομένων στη ΔΕΗ, να αρθρώνει λόγο αντίστασης, αντίδρασης, συμπαράστασης, αγωνίας, συμπορεύσεις, συμπάθειας στην ελληνική κοινωνία που δέχεται, τους τελευταίους έξη μήνες, την βάρβαρη και ανάλγητη επίθεση των ... συντρόφων του της ... ΣοσιαΛΗΣΤΡΙΚΗΣ κυβέρνησης.
Η τοποθέτηση μας αυτή δεν εμπεριέχει λαϊκισμό αλλά εκφράζει την απορία και τις σκέψεις μας για την ... ποιότητα με την οποία πολιτεύεται αυτή η κυβέρνηση, όπου με τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά», από τη μια καταδικάζει σε εξαθλίωση τα αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας κάνοντας ταυτόχρονα χαριστικές εκχωρήσεις σε οικονομικά συμφέροντα και συντεχνιακά .... υμέτερα λόμπι.
Antikry

Δεν υπάρχουν σχόλια: