ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.8.10

θα έχετε. Και νέος (ξένος) συνεργάτης του Πρωθυπουργού για θέματα επικαιρότητας…

Με μια λιτή ανακοίνωση το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού ενημερώνει ότι μετά από μαραθώνιες συνομιλίες μεταξύ των δύο, ο Πρωθυπουργός προσέλαβε νέο σύμβουλο για θέματα εσωτερικής επικαιρότητας, το γνωστό Χταπόδι Πάουλ. Το δεδομένο αυτό προσθέτει στοιχειώδη αξιοπιστία και εγνωσμένο κυρός στο σχεδιασμό και στην χάραξη της πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι το χταπόδι Πάουλ δικαιώθηκε απόλυτα στο Μουντιάλ έχοντας έξι στις έξι σωστές προβλέψεις και προβλέποντας ακόμη και τον τελικό Νικητή. Το χταπόδι αναλαμβάνει άμεσα να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του Πρωθυπουργού που αφορούν τον Ανασχηματισμό. Εν τω μεταξύ στα Νέα διαβάζουμε

O Γιώργος κάνει διακοπές μικρής κλίμακας, διήμερα, τριήμερα, οι υπουργοί του το ίδιο, και κάποιοι, εκτός κυβέρνησης, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα εκεί κατά τις 22 Αυγούστου. Είναι αυτοί που επίμονα «πουλάκια» τούς διαβεβαιώνουν ότι ο Γιώργος θα κάνει ανασχηματισμό την εβδομάδα εκείνη, και πάντως πριν από το τέλος Αυγούστου, ώστε να πάει στο Εθνικό Συμβούλιο της 3ης Σεπτέμβρη, και κυρίως στη ΔΕΘ, που είναι στις 11 Σεπτέμβρη, με καινούργια κυβέρνηση.

Πρόκειται ίσως για την επικρατέστερη σήμερα εκδοχή για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με την προσθήκη ότι αυτή η νέα κυβέρνηση θα «χρωματιστεί» από την επιστροφή των έμπειρων στελεχών τύπου Κώστα Σκανδαλιδη, Βάσως Παπανδρέου, Χρήστου Παπουτσή, Πέτρου Ευθυμίου, Γιώργου Φλωρίδη και μερικές σημαντικές μεταθέσεις όπως του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Αννας Διαμαντοπούλου. Η άλλη εκδοχή λέει ότι ο Γιώργος δεν θα κάνει τώρα ανασχηματισμό, αλλά μετά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα- είναι εκείνοι που προεξοφλούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα ηττηθεί στις εκλογές. Ανασχηματισμό με τα ίδια χαρακτηριστικά- έμπειροι και μεταθέσεις.

=========

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Ανυσηχοι οι υπουργοί τρέμουν το χταπόδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: