ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.8.10

Σέχτα Ανάστατων Νταβατζήδων: Τον σκότωσαν γιατί ήταν blogger...


Τον σκότωσαν γιατί ήταν blogger

Αυτή η τέταρτη προκήρυξη της Σέχτας θα μπορούσε κάλλιστα (ή κάκιστα) να είχε γραφτεί από κάποιον αναστατωμένο νταβατζή των ΠΜΜΕ (Παρωχημένων Μέσων Μαζικής Επιβολής) αφού το πνεύμα της, καθώς και η δικαιολόγηση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, απηχεί κάποιων απόψεών που διαβάσαμε ή ακούσαμε μετά το θάνατό του σε διάφορα ΠΜΜΕ.

Το κείμενο της προκήρυξης είναι ένα συνονθύλευμα, ανάξιο ιδεολογικής αναλύσεως, που περιέχει μόνο μία σημαντικότατη πληροφορία που αποκαλύπτει τον λόγο της δολοφονίας. Οι τρομοκράτες, χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο – ορολογία των ΠΜΜΕ, γράφουν ολοκάθαρα ότι σκότωσαν τον Σ. Γκιόλια επειδή ήταν blogger: «Από εκεί και πέρα ο βασικός λόγος της επίσκεψής μας στο σπίτι του ήταν η κυρίαρχη θέση που κατείχε στην ηλεκτρονική μορφή της νέα δημοσιογραφίας(sic!).» (βλ. εικόνα 1).

Εικόνα 1

Σκότωσαν το «αφεντικό(sic) του troktikou» στο σπίτι του. Δε σκότωσαν το δημοσιογράφο, αλλά το διαχειριστή ενός blog. Δολοφόνησαν τον blogger Σωκράτη στο σπίτι του, συμβολικά διότι απ’ εκεί διαχειρίζονταν το «ενημερωτικό blog» του (όπως οι περισσότεροι από εμάς). Παρ όλο που δεν είχε αποδειχθεί, αλλά ούτε και ο ίδιος το είχε ποτέ παραδεχθεί, πως ήταν ο διαχειριστής του «troktiko» οι «τρομοκράτες» το γνώριζαν (ήταν σίγουροι γι αυτή του την ιδιότητα)…


Στο κείμενο της προκήρυξης υποφώσκει η ζηλοφθονία κι όχι η πικρία ή το αίσθημα της αδικίας. Ο συγγραφέας, ενστερνιζόμενος τις απόψεις ορισμένων ανθρώπων των ΠΜΜΕ, επικεντρώνεται στα «ενημερωτικά blogs» (σημ.: δεν τα αναγνωρίζει ως «ειδησεογραφικά blogs») που ανταγωνίζονται τα «επίσημα ειδησεογραφικά site». Από τη μια δεν αποδέχεται την ανωνυμία ή το δικαίωμα των «συστημικών δημοσιογράφων» να είναι και blogger και από την άλλη δεν εναντιώνεται στην ανωνυμία των «ενημερωτικών blogs» από τους υπόλοιπους πολίτες (βλ. εικόνα 2), όπως ακριβώς κι ο κ. Χατζηνικολάου (ακούστε τα ηχητικό απόσπασμα παρακάτω).

Εικόνα 2



Απόσπασμα από εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου (πηγή: parapolitiki)

Με την ύπουλη (και άσχετη) αναφορά στην ανωνυμία των blogs, οι «τρομοκράτες», προβοκάρουν εναντίον της. Πλέον, όποιος υπερασπίζεται την ανωνυμία των blogs, υπερασπίζεται την άποψη των «τρομοκρατών» – νταβατζήδων.

Η δολοφονία του blogger Σωκράτη Γκιόλια, από τους συστημικούς «τρομοκράτες» – νταβατζήδες, είναι μια τεράστια προβοκάτσια που εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς των λυμεώνων της χώρας, οι οποίοι θέλουν φασιστικά να τρομοκρατήσουν και τελικά να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση που με παρρησία εκφράζουν οι πολίτες μέσα από τα blogs τους.

Σε μια χώρα όπου η λέξη «οργανωμένο» σχετίζεται με τη λέξη «έγκλημα» και η λέξη «αποδομημένο» με τη λέξη «κράτος» δεν ευελπιστούμε στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των άνανδρων δολοφόνων του blogger Σωκράτη.

Η αιώνια τιμωρία των «τρομοκρατών» επαφίεται στην Ερινύα Τισιφόνη…




Δείξε μου το οπλοστάσιό σου να σου πω ποιος είσαι.
Από το οπλοστάσιο κρίνεται το χοιροστάσιο της «τρομοκρατικής» ΣΕΧΤΑΣ των αναστατωμένων νταβαντζήδων (με την κυριολεκτική και την πολιτική έννοια). Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες του οπλοστασίου της 17Ν όπου απεικονίζονταν βαρύς στρατιωτικός οπλισμός με τα «νεροπίστολα» της Σέχτας, εύκολα διαπιστώνεται πως η Σέχτα δεν έχει οπλισμό τρομοκρατών αλλά οργανωμένων «νονών» (σημ.: επιπλέον «διαπιστευτήριο» αποτελεί και η σιδερογροθιά, βλ. εικόνα 3).

Εικόνα 3

Δεν είναι βέβαιο αν υπάρχει σύνδεση του οργανωμένου εγκλήματος με την τρομοκρατία, ωστόσο σίγουρα (είναι καταφανές) υπάρχει σύνδεση των οργανωμένων νταβαντζήδων - φονιάδων της νύχτας με τους γραβατωμένους νταβαντήδες της ημέρας που πλέον απειλούν ευθέως τη Δημοκρατία.

Η άγρια δολοφονία του Σ. Γκιόλια είναι εξέλιξη ενός σκότιου σχεδίου των εγχώριων ή/και των αλλοδαπών νταβατζήδων, που εκπονείται από αργυρώνητους «νονούς» και αποσκοπεί στην παράταση του σκοταδισμού, στο διχασμό ή/και τον εκφοβισμό της Ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να κατασταλεί οποιαδήποτε σκέψη αντίστασης στην ανελλήνιστη καθεστηκυία τάξη που ρήμαξε (και ρημάζει) τον τόπο.
Πληρωμένοι φονιάδες ή/και βασανιστές: Επιτίθενται με οξέα κατά εργαζομένων που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, πυροβολούν δεκαπεντάχρονα, πυροδοτούν εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά ανυποψίαστων πολιτών, πυρπολούν ανθρώπους στο χώρο εργασίας τους, οργίζουν δια της στοχοποίησης τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να γίνουν πιο βίαιες. Και αυτή η παρακρατική δράση γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί ως Αριστερή ή/και Αναρχική ή/και Αντεξουσιαστική Τρομοκρατία με τη χρήση εμφυλιακής σημειολογίας που ερεθίζει τις παλιές πληγές (σημ.: για να ξαναματώσουν ίσως;).


Στην περίπτωση της Σέχτας, η έλλειψη ιδεολογικού στίγματος, καθώς επίσης η «σχιζοφασία» γραπτού λόγου του συγγραφέα που παρατηρείται στην προκήρυξή της και η μοναδική επιδίωξη του τρόμου –μέσω των απειλών– αποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη «οργάνωση» δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, αλλά τη χρησιμοποιεί ως προκάλυμμα.

Η ακριβολογία επιβάλει τη μετονομασία της οργάνωση σε «Σέχτα Ανάστατων Νταβατζήδων» που της αναγνωρίζεται μία συνέπεια: Είπαν ότι πλέον θα χτυπούν (και) την Λ.Μ.Α.Τ. (Λούμπεν ΜικροΑστική Τάξη) και το έπραξαν. Κανένας πολίτης δεν αναγνώρισε στη δολοφονία του Σ. Γκιόλια έναν μεγαλοδημοσιογράφο. Στους περισσότερους ο Γκιόλιας ήταν άγνωστος. Γνωστός ήταν σε ορισμένους bloggers, αφού υπήρχε η «εκπορευόμενη» φήμη (την οποία είχαν αποδεχθεί) πως είναι ο διαχειριστής (κι όχι το «αφεντικό») του blog «troktiko».

Στο «σύμπαν» του Διαδικτύου δεν υπάρχουν μονοπώλια και αφεντικά. Σε αυτό το «σύμπαν» ακόμα και η Google είναι ένας κόκκος άμμου. Αυτό το «σύμπαν» δεν είναι και δε θα γίνει τσιφλίκι κανενός. Αυτό το «σύμπαν» δεν τρομοκρατείται και δεν εξουσιάζεται!

«Ο καθένας έχει το τέλος που του αναλογεί», νομοτελειακά… Κι από αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε εσείς σιχτιρισμένοι συστημικοί «τρομοκράτες» - νταβατζήδες!

Bloggers Change the World (Ιστολόγοι Αλλάξτε τον Κόσμο), Keep Blogging (Συνεχίστε να «μπλογκάρετε»)

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.-

--------
Υ.Γ.
Δεν είμαι blogger, είμαι Λ.Μ.Α.Τ (Λάχανο ΜικροΑστικής Τάξης)… Ελάτε να με φάτε!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: