ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.8.10

«Τιμωρία» και τιμωρία


ΤΟ πάνελ στο «γυαλί» και η συζήτηση είχε ανάψει. Με συμμετοχή υφυπουργού, αυτή τη φορά, να δίνει «κύρος» στην εκπομπή. Ήταν η φωνή της Κυβέρνησης. Ήταν η κοινή γνώμη, μιας και ο πολιτικός βγήκε απ' τον λαό, αυτόν εκπροσωπεί και (υποτίθεται) γι αυτόν αγωνίζεται.

ΚΛΕΦΤΕΣ και πάλι κλέφτες! Αυτό ήταν το θέμα-σύνηθες και καθημερινό. Ακόμα μια δόση ξεφτίλας που συμβάλλει στον ιδιότυπο μιθριδατισμό του νεοέλληνα-θύτη και θύματος. Εφοριακοί, οι κλεφταράδες και δεν ήταν είδηση. Καμιά διακοσαριά (και βάλε) παλιάνθρωποι σε πόστο μεγαλοεφόρου ούτε καν δήλωση υπέβαλλαν! Η είδηση. Από εκείνες που σου' ρχεται να ξεράσεις. Για τα καλόπαιδα που τους διόρισαν σε ρόλο εισπράκτορα και εισέπρατταν για τη τσέπη τους. Φαρδιά, γεμάτη και.μεταξωτή. Έκλεινε ο ένας το μάτι στον άλλο κι όλοι μαζί άδειαζαν το ταμείο με τις μειωμένες εισπράξεις.

ΗΡΘΕ η ώρα του υφυπουργού. Τον ακούγαμε προσεκτικά. Μας τράβηξε την προσοχή με το ύφος του. Κι ύστερα με τον λόγο του. Με την ατάκα που επανέλαβε 2-3 φορές κι ήταν η υπογράμμιση του αυτονόητου. Λέει, λοιπόν και ξαναλέει. «Αυτοί οι κύριοι πρέπει να πάνε σπίτι τους!». Μπράβο σου, λεβεντόπαιδο, εσένα θέλουμε! Με ανοχή στο έγκλημα κατά του δημοσίου. Έναν δημόσιο άνδρα που δεν τα βάζει με τους κλέφτες, κλεφτρόνια και κλεφταράδες. Για λόγους προφανείς, πολιτικά χυδαίους. Σε παιχνίδι δραματικής αναζήτησης οξυγόνου (διάβαζε ψήφων), μην περιμένεις τον πολιτικό να ξιφουλκήσει. Δεν θα γίνει «κακός» κι ας μας έπνιξε η διαφθορά. Αυτός τη «δουλειά» του, εσύ τη δικιά σου κι όλοι μαζί στο χορό που μας πάει στον γκρεμό.

ΚΙ έμεινε η γεύση της.τιμωρίας. Όπως την εννοεί ο πολιτικός. Αυτός και οι όμοιοί του. Να πηγαίνει σπίτι του ο κλεφταράς του δημοσίου, να ζαρώνει στη γωνιά ανενόχλητος και να μασουλάει τη λεία, ήρεμα. Οι του πάνελ συμφώνησαν! Του' δωσαν (του κλέφτη εφοριακού) και κατάλαβε. «Σπίτι σου και μην ξανακλέψεις!» (όχι παίζουμε.).

ΤΙΜΩΡΙΑ, φίλε, είναι να μου φέρεις στο τραπέζι τα κλεμμένα. Πώς; Με την απειλή της φυλάκισης. Τότε-και μόνο τότε-θα σπεύσει να τα βρει. Σε Ελβετίες και ντόπιους κρυψώνες. Θα (μας) τα παραδώσει και ακολουθεί η Δικαιοσύνη.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: