ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.8.10

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα τελευταία ένσημα (;)

Φώτης και Μαρία: Πετυχημένο δίδυμο στον Κάτσε Καλά (Αντ1). Ακόμα πιο επιτυχημένοι στο πρωινάδικο του Mega. Μέτρια κατάσταση στην συνέχεια στον Alpha. Στο μετέχμιο φθοράς και αφθαρσίας στο Star. Το ότι θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά (αν και με την έλευση της Στεφανίδου είναι άγνωστο ακόμα αν θα έχουμε νέα ανατροπή) στο κανάλι της Κηφισιάς μάλλον ως θαύμα εκλαμβάνεται.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πετυχημένος στο Mega (πρώτη εποχή Μεγάλου Παζαριού και πρωινάδικο), με ξέφρενη πορεία στον ΑΝΤ1 (Big Brother, Fame Story κι ένα σωρό ακόμα τηλεπαιχνίδια). Μέτρια πορεία εν συνεχεία στον Alpha. Τηλεοπτική ταφόπλακα στο Star.

'Αννα Δρούζα: Εμφάνιση έκπληξη στον ΑΝΤ1 με το Κάτσε Καλά για δύο χρόνια (την δεύτερη με Σεργουλόπουλο κι ένα χρόνο μετά πήγε η Μπακοδήμου), μεταγραφή και επιτυχίες στο Mega με show. Κοινωνική-reality εκπομπή στον Alpha κι εν συνεχεία ΝΕΤ με ικανοποιητικά νούμερα. Και μετά ο τηλεοπτικός επίλογος της στο Star.

Ρούλα Κορομηλά:Φαινόμενο τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης στον ΑΝΤ1, πολυσυζητημένη μεταγραφή στο Mega. Μεγάλες δόξες και στα δύο κανάλια, ειδικά στο δεύτερο με τα μεγάλα σόου. Επιστροφή με αγκομαχητά στην πρωινή ζώνη μέσα από τον Alpha. Ακολουθεί μεταγραφή στο Star (πάλι πρωινό) όπου ζει το απόλυτο τηλεοπτικό Βατερλό. Έμεινε για μάι 5ετία περίπου πίσω από τις κάμερες προτού παρουσιάσει φέτος το Greek Idol, το οποίο μάλλον μέτριο μπορεί να χαρακτηρισθεί από άποψης τηλεθέασης και η παρουσία της είχε λόγο μόνο για να γίνει τηλε-κουτσομπολιό.

Τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις με βασικά κοινό: όλοι τους είχαν πλούσια τηλεοπτική εμπειρία, έζησαν μεγάλες επιτυχίες και πήγαν στο Star με προσδοκίες. Εκεί "έσκασαν". Δεν το λέμε εμείς. Το λέει η ιστορία και τα νούμερα τηλεθέασης.

Τώρα η Τατιάνα Στεφανίδου ακολουθεί την ίδια διαδρομή. Μένει να δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί.
panic

Δεν υπάρχουν σχόλια: