ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.8.10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! "ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΣ"




Dr. Δημήτριος Αντωνίου PhD (Ηon), FRCSΧειρουργός

Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα, ΤΚ 34100
Τηλ.22210-62743
Κον Ι. Τέντεν
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Άρειος Πάγος, Αθήναι

Θέμα: Είστε κι Εσείς Συνεργός στην Συντελεσθείσα Εθνική Προδοσία

Κε

Βλέπετε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό να σπαράσσονται, να ατιμάζονται, να υποδουλώνονται, να σβήνεται βίαια και απαξιωτικά η προαιώνια ένδοξη ιστορία των από μια σέχτα επίορκων, συνειδησιακών εμπόρων και αλαλλαζόντων ενώπιον της τηλεοράσεως Προδοτών και Ξένων Κατακτητών κι εσείς, ο πολυτιμημένος με παρεχόμενες από τον Ιερό Λαό εξουσίες και εκουσίως ορκισθεί ενώπιον Λαού και Θεού να τον προστατεύσεις -εκτιμώ ότι – δειλώς και δουλικά κωφεύεις και αδιαφορείς απολαμβάνοντας την σκλαβιά σου και το Μαρτύριο του Λαού. Μπορεί να είσαι Σκλάβος εκ συστάσεως επειδή έτσι –εκτιμώ- εγεννήθης. Εμείς ΟΧΙ. Γι αυτό δεν θα τιμωρηθείς μόνο ηθικά από την Ιστορία. Το άρθρο 120 του Συντάγματος είναι αμείλικτο και για τους Προδότες της Ελλάδος και για τους Συνεργάτες των, ενεργητικούς και παθητικούς. Θα διαπιστώσεις την εφαρμογή του πριν αλέκτωρ λαλήσει.

Χαλκίδα 04-08-2010 Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: