ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.8.10

Nόμο για το Ελληνόγλωσσο blogging θα φέρει ο Καστανίδης

Κατά αρχήν ας εξηγήσουμε δυο τρία πράγματα και ας τοποθετηθούμε στην σχετική με την ανωνυμία κουβέντα που έχει ξεκινήσει:

Αν γράψω μια συκοφαντική ανάρτηση για έναν Έλληνα πολίτη στην ρουμανική ή στην ιταλική γλώσσα ή αν την αναρτήσω σε ρουμανόγλωσσο ιστολόγο το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί μου.

Αν γράψω από την Μελβούρνη της Αυστραλίας το Ρέυκιαβικ ή τον Καναδά στα ελληνικά ένα καταφανέστατο ψέμα το οποίο βλάπτει κάποιον άλλον Έλληνα πολίτη ο Ελληνικός νόμος δεν θα μπορεί να μου κάνει τίποτα. Ούτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να παρέμβει ούτε ο Έλληνας εισαγγελέας .

Σε κάθε έγκλημα υπάρχει ο παράγοντας τόπος και στο διαδίκτυο ο παράγοντας τόπος είναι το «παντού».

Η παγκοσμιότητα του διαδικτύου και η δυνατότητα μου να βρίσκομαι να γράφω στα ελληνικά από οποιοδήποτε σημείο του κόσμους καθιστά κάθε ελληνικό νόμο σε βάρος του blogging ή εναντίων μου μάταιο και ανενεργό. Όμως η ανάρτηση μου είναι στα ελληνικά και προσβάσιμη στο πάσα έναν… Το Ελληνόγλωσο είναι που ενοχλεί όμως το blog που δεν εχει καταληξη .gr

Από τα παραπάνω προκύπτουν δυο βασικά θέματα που θα πρέπει αν επιλύσει ο νόμος που θα φέρει ο Χ. Καστανίδης. Το ένα είναι το γεγονός ότι αυτός ο νόμος θα αφόρα και θα εφαρμόζεται μόνο σε όσους ζουν στην Ελλάδα και σε ένα δεύτερο επίπεδο μόνο το ελληνόγλωσσο blogging που πηγάζει από την χώρα μας. Αυτό διότι μόνο αυτό είναι ευρέως ορατό και γνωστό και μόνο τα ελληνόγλωσσα blogs αποτελούυν στόχο του Καστανίδη. Έτσι μένουν απέξω ελληνόγλωσσοι bloggers πολίτες άλλων χωρών και πολίτες ξένων χωρών, κάτοχοι διβατηρίων τρίτων χωρών που γράφουν ελληνικά καθώς και Έλληνες φοιτητές που γράφουν στην Αγγλία έλληνες μετανάστες ανα το κόσμο.

Ο τόπος δημοσίευσης της συκοφαντίας επιφέρει ανάλογες ποινές.

Βεβαίως τυχων ποινές στην χώρα μας για κάτι τέτοιο, θα αποτελουν εθνοτική γλωσσική και φυλετική διάκριση σε βάρος των ελλήνων και θα αντιβαίνουν στο σύνταγμα της Ελλάδος και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο. Το χαρακτηριστικό της γλώσσας μας και η ελληνική ιθαγένεια θα γίνει έτσι γίνεται επιβολή της σιωπής δια του Νόμου. Ο Νόμος θα αφορά το ελληνόγλωσο blogging και η ελληνική επικράτεια θα ειναι μια μαύρη κουκίδα στο χάρτη του ιντερνετ. Η ελληνική γλώσσα με την βοήθεια των εγχώριων νόμων θα περιορίζει την διάδοση των ιδεών στο διαδίκτυο και θα γίνεται απόδειξη στοιχείου κάποιου εγκλήματος. Μέρος μιας πιθανής δικογραφίας. Στάμπα και πρόβλημα για τους φέροντες αυτής την γλώσσας bloggers. Και το γελοίο του πράγματος θα είναι το γεγονός ότι οποιοδήποτε θέλει να συκοφαντήσει θα είναι αναγκασμένος να το κάνει στα αγγλικά…

Ενώ το blog μας σε μια τέτοια περίπτωση θα άλλαζε το τίτλο του από: Το μεγαλύτερο blog της πόλης σε Το μεγαλύτερο ελληνόγλωσσο blog της Νορβηγίας (λέμε τώρα)

Αφήνω κατά μέρος το γεγονός ότι η ταύτιση ενός Έλληνα πολίτη με ένα ανώνυμο ιστολόγο -που θα μπορούσε να ανήκει σε οποιαδήποτε από τα έξι δισεκατομμύρια ανθρώπων πάνω στην γη- συνιστά χοντροειδ’εεστατη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που γίνεται με την βοήθεια μυστικών υπηρεσιών που δρουν σε βαρος ελλήνων πολιτών.

Αφήνω το γεγονός όοτι η επεξεργασία και η διαρρόη αυτών των δεδομενων στοχοποίησε το Σ. Γκιολια.

Θεωρώ όμως ότι όλο αυτό βεβαίως είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα κύμα συμπαράστασης υπέρ των ελλήνων Βlogger σε όλο τον κόσμο κάτι που μπορεί να αναδείξει μια κατάσταση για την δημοκρατία στη Ελλάδα καθόλου κολακευτική.

Γι αυτό προτείνω στο πάσα έναν που σκέφτεται να βάλει νόμους για το Ελληνόφωνο blogging απλά να το ξεχάσει. Καλυτέρα να συνηθίσει όπως είναι και να μεριμνήσει όπως και όλο το πολιτικό σύστημα μην δίνει λαβές για σχόλια.

Το blogging ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο σας και όχι για να προσαρμοστεί. Ήρθε για να σπάσει τα φίλτρα της ενημέρωσης. Ήρθε για να ρίξει την επιρροή των ΜΜΕ και να μειώσει τις τιμές τις διαπλοκής μαζί τους. (χαχαχα)

Για εσάς δουλεύει κύριοι πολιτικοί για την Δημοκρατία και το πολίτευμα. Σταματήσετε να φέρεστε σαν απροσάρμοστα λοιπόν και ζήστε την αλλαγή. Είναι τόσο απλό να μάθετε να κάθεστε όμορφα και ωραία και στα blogs όπως κάθεστε στου Ι. Πρετεντερη. Είναι τόσο απλό… και γαμώτο δηλαδή σας ψηφίζουμε και είμαστε πολίτες και είστε πολιτικοί. Αν είμαστε όλοι τίμιοι τότε το κοινό μας συμφέρον επιβάλει να μειωθεί η επιρροή των παραδοσιακών ΜΜΕ στην ζωή μας. Ξυπνάτε…

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Να ξυπνήσουν; Μα νομίζω ότι ξέρουν πολυ καλά τι κάνουν. Κάνουν αυτό που κάθε φασιστικό καθεστός έχει κάνει. Αυτό που έκανε και η χούντα. Λογοκρισία.
Ποιος μίλησε για δημοκρατία. Αυτό το πράμα δεν υπάρχει. Το κράτος είναι ιδιοκτησία της χούντας του πασοκ, και οι υπήκοοι σε αυτό οφείλουν να δουλεύουν για να ταϊζουν τον αφέντη τους χωρίς να μιλούν.
Τα πολλά λόγια είναι επικίνδυνα για το καθεστός. Με τα λόγια γεννώνται, αναπτύσονται, και διαδίδονται ιδέες, που μπορεί να είναι επικίνδυνες για το καθεστός. Και το blogging είναι ένα μέσο διάδοσης των ιδεών αυτών.
Πρέπει να ελεγχεί. Αλλιώς η χούντα κινδυνεύει.