ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.8.10

Αλί Ζαρντάρι, κριτικός για ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν!


Η Διεθνής Κοινότητα χάνει τον πόλεμο κατά των Αφγανών Ταλιμπάν δήλωσε σήμερα ο Πακιστανός πρόεδρος, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι λίγο πριν αναχωρήσει από το Παρίσι για το Λονδίνο όπου αναμένεται να έχει μία δύσκολη συνάντηση με το Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τους ισχυρούς δεσμούς του Πακιστάν με την τρομοκρατία. Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα LE MONDE, ο κ. Ζαρντάρι έκανε μία συνολική θεώρηση του εννιάχρονου πολέμου στο Αφγανιστάν, και υπογράμμισε ότι η Δύση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη επειδή δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Αφγανών πολιτών. «Εκτιμώ ότι η Διεθνής Κοινότητα, στην οποία ανήκει και το Πακιστάν, χάνει τον πόλεμο με το Αφγανιστάν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πακιστανός πρόεδρος, υπογραμμίζοντας ότι η Δύση υποτίμησε την κατάσταση και δεν αντελήφθη την έκταση του προβλήματος. «Οι Αφγανοί δεν συνδυάζουν την παρουσία των νατοϊκών δυνάμεων με ένα καλύτερο μέλλον», κατέληξε ο κ. Ζαρντάρι.
Αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντησή του με τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο Πακιστανός πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συνομιλίες τους θα βοηθήσουν να διαλυθούν τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν στις σχέσεις των δύο χωρών μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κάμερον. «Θα του εξηγήσω ότι η χώρα μου πληρώνει το υψηλότερο τίμημα γι’ αυτόν τον πόλεμο σε επίπεδο ανθρώπινων απωλειών», τόνισε ο Πακιστανός πρόεδρος.

Νέα επίθεση σε Αφγανιστάν
Επίθεση αυτοκτονίας από πεζό καμικάζι στην μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στο Κανταχάρ του Αφγανιστάν είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος χωρίς να καταφέρει, ωστόσο, να εισβάλει στο εσωτερικό της βάσης, όπως ανέφερε ο Υποστράτηγος του ΝΑΤΟ, Φρεντ Ντε Μος , διευκρινίζοντας ότι η επίθεση ξεκίνησε πριν από το μεσημέρι, διήρκησε περίπου μία ώρα και δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλα θύματα.
Κανείς δεν ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την επίθεση , αλλά το προφίλ της επίθεσης ταιριάζει με τον τρόπο διεξαγωγής των επιθέσεων από τους Ταλιμπάν κατά της κυβέρνησης και υψηλών στρατιωτικών στόχων .
Η αεροπορική βάση του Κανταχάρ βρίσκεται 25 χιλιομετρα μακριά από την πόλη του Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν. Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν και στεγάζει δεκάδες χιλιάδες ξένους στρατιώτες και εργαζόμενους.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: