ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.8.10

ΚΑΨΗΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ "ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ"



Οι γνωστοί μίσθαρνοι του Σοσιαληστρικού Καθεστώτος ξεκίνησαν από σήμερα την διαβολή των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με αφορμή την "απαίτηση" της Τρόικας για το ξεπούλημα της ΔΕΚΟ.
Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Γκεμπελίσκοι της ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗΣ δημοσιογραφίας και οι οποίοι εκτελούν τας εντολάς του διευθυντηρίου της Ιπποκράτους ΕΞΑΠΈΛΥΣΑΝ επίθεση προς κάθε "αντιστασιακό και εξεγερμένο συνδικαλιστή ή υπάλληλο" όπως είπαν χαρακτηριστικά στο σημερινό δελτίο του ΜEGA. Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμα ούτε το νομοσχέδιο δεν έχει καταρτησθεί και όμως ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΤΑ "ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ" ΤΟΥ!



ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ