ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.10

ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

Αυτός ο Πάγκαλος έχει την τάση να προκαλεί. Λέει όσα λέει σκόπιμα και μετά προσπαθεί να «εξηγήσει» … στρίβει … .
Αρκετά σας ανεχτήκαμε, αρκετή σιχασιά και αηδία μας προκαλείτε τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα, εμείς θα την βρούμε και θα την συμφωνήσουμε μόνοι μας την λύση.
 
Του Δημήτρη Καραμήτσα
 
Από τον Πάγκαλο και όλους τους πολιτικούς δεν θα ζητήσω εξηγήσεις. Πάλι ψέματα θα μου πουν.
Πρώτα από όλα ο Πάγκαλος, εκών – άκων, μας είπε ότι πράγματι τα λεφτά φαγώθηκαν. Αυτό είναι κάτι καινούργιο, καθώς μέχρι σήμερα οι ψεύτες κυβερνήτες και πολιτικοί το αρνούνταν και μας παραμύθιαζαν ότι τα λεφτά, τα λεφτά μας και όσα αυτοί δανείστηκαν χωρίς να μας ρωτήσουν, δεν φαγώθηκαν, αλλά επενδύθηκαν δήθεν, και σε σωστές επενδύσεις ώστε να αποδώσουν (στον λαό). Τελικά αποδεικνύεται, ως ομολογείται ότι τα λεφτά φαγώθηκαν και δεν επενδύθηκαν.
Ποίος έφαγε τα λεφτά;
Εάν τα λεφτά τα είχα φάει εγώ, εάν τα λεφτά τα είχαμε φάει εμείς τότε θα τα βλέπαμε και θα τα χαιρόμαστε καθημερινά, σε κοινωνικό κράτος, σε κοινωνικές παροχές, σε σχολειά, σε νοσοκομεία, σε συντάξεις, σε μισθούς, σε πλατείες και δρόμους, σε πάρκα, σε υπηρεσίες. Πολύ περισσότερο, η Ελλάδα δεν θα είχε το 35% των κατοίκων της να ζουν κάτω από το αποδεκτό από την Ε.Ε. όριο της φτώχειας και άλλο ένα 35% να βρίσκεται στις παρυφές του. Το γεγονός ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στον πάτο του ευρωπαϊκού βαρελιού για το «κοινωνικό της κράτος» δεν είναι κανένα μυστικό, είναι μια πραγματικότητα που θίγουν μέχρι και οι οικονομικοί οργανισμοί του διεθνούς διευθυντηρίου (π.χ. ο ΟΟΣΑ), αλλά και η ίδια η Ε.Ε. . Αλλωστε και μετρώντας μέσα στην τελευταία 25ετία οκτώ μεγάλες περιόδους επιβολής στυγνής λιτότητας στο λαό (στην ουσία παγίως λιτότητα υπάρχει) κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα χρήματα φαγώθηκαν από τους μονίμως εν λιτότητι ευρισκόμενους Ελληνες απλούς πολίτες .
Αρα τα λεφτά δεν τα φάγαμε εμείς.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Δεν υπάρχει πιο αληθινή και πιο στερεή λογικά βάση. Για να φας τα λεφτά πρέπει να περνούν από τα χέρια σου. Εάν απλώς τα κοιτάς δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις, να τα φας, να τα κλέψεις … .
Ποιοι είχαν αυτή την δυνατότητα; Μα σαφώς: αυτοί που τα είχαν και τα έδιναν όχι απλώς πανάκριβα, αλλά με τοκογλυφικό τόκο και με την υποχρέωση του λήπτη να τα διαθέσει σε δικούς τους ανθρώπους, σε δικές τους εταιρείες και να αφήσει ελεύθερο και απροστάτευτο τον «ανταγωνισμό» για να κανιβαλίσουν τους Ελληνες.

Επίσης, την δυνατότητα αυτή την είχαν αυτοί που τα έπαιρναν στα χέρια τους και τα διαχειρίζονταν με πλήρεις και συχνά αδιαφανείς εξουσίες. Δεν μιλάμε στο σημείο αυτό μόνο για τα δανεικά, αλλά και για τους φόρους μου μάζευαν οι στυγνοί φοροεισπράκτορες, οι ζαΐμηδες (τουρκιστί) φορολογώντας τον παππού και την γιαγιά, τον εργάτη, το γάλα του παιδιού και τον αέρα που αναπνέουμε. Αυτοί ήταν οι δεύτεροι που είχαν την δυνατότητα να φάνε τα χρήματα, καθώς εν πλήρη εξουσία και με μηδενική δημοκρατία διαχειρίζονταν τα χρήμα. Όπως καλά ξέρουμε όλοι, όπως ξέρει όλοι η Ελλάδα, όλοι αυτοί οι διαχειριστές πολιτικοί και η ανώτερη δημόσια μηχανή πέρασε και περνάει καλά, όχι δημιουργώντας, αλλά τρώγοντας.
Για να φάνε όλοι αυτοί και οι αφεντάδες τους, έπρεπε το χρήμα να περάσει στα χέρια των αφεντάδων με νομιμοφανείς αιτίες και για το «καλό του κυρίαρχου λαού» (θα κλάψω από συγκίνηση για την δημοκρατική ρητορία και την συνταγματική κατοχύρωση της λαϊκής δήθεν κυριαρχίας). Αυτή την υποχρέωση είχαν οι διαχειριστές πολιτικοί και τα κόμματά τους έναντι όλων όσων τους στήριξαν και τους ενίσχυσαν οικονομικά (δηλ. των αφεντάδων) και με την κοινωνική και λοιπή επιρροή τους για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό. Ετσι σήμερα καλώς γνωρίζουμε ότι οι τάδε πολιτικοί είναι των Χ και Ψ και τα αντίστοιχα κόμματα των Α, Β και Γ, αφεντάδων. Πολιτικούς και κόμματα των αφεντάδων καταντήσαμε να έχουμε σε όλο τον κόσμο και το καλύτερο είναι να το καταλάβουμε αμέσως, εδώ και τώρα.
Ετσι με νόμους που ψήφισαν οι ίδιοι μόνοι τους και διαδικασίες αδιαφάνειας που επινόησαν, φόρεσαν το παρθενικό πέπλο της «δίκαιης» και προς το συμφέρον του λαού «διανομής», ήτοι φαγοποσίας, των χρημάτων. Εργα, προμήθειες, επενδύσεις, ήταν και είναι το τρίπτυχο της διαφθοράς και όσοι γνωρίζουμε, όπου τα βλέπουμε αντιλαμβανόμαστε, υποπτευόμαστε, σκεπτόμαστε τι υπάρχει από πίσω. Καιρός είναι να το γνωρίσουμε όλοι οι Ελληνες.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι Ελληνες γνωρίζαμε εξ εμπειρίας και μερικής γνώσης, ότι πίσω από το παρθενικό πέπλο δεν βρίσκεται μια παρθένα, αλλά πώς όλο το σύστημα είναι ένα τεράστιο χαμαιτυπείο, που λειτουργεί απόλυτα με τους κανόνες του χαμαιτυπείου (εξού και το κοινώς λεγόμενο για την Ελλάδα, ότι είναι μπουρδ...λο). Απλά δεν υπήρχε και δεν υπάρχει δημοκρατία για να μπορέσει ο λαός να κατεβάσει το πέπλο, να ρίξει το παραπέτασμα και να ξηλώσει την κουρτίνα του ψεύδους και της απάτης.
Κάπως έτσι συμβιβαστήκαμε, το δεχθήκαμε ως κοινό θέσφατο, ως αξίωμα κοινωνικό και ακατάρριπτο και πολλοί αναγκάστηκαν να βολευτούν και να το υπηρετήσουν.
Βεβαίως η συμπεριφορά αυτή οδήγησε σε αδιέξοδο. Όμως δεν φάγαμε και δεν ήπιαμε εμείς, απλώς κάποιοι, ένα κλάσμα του λαού κάτι τσίμπησε εις βάρος των άλλων. Τα μεγάλα φαγοπότια έγιναν από τους διαχειριστές του χαμαιτυπείου και τους αφεντάδες του σε έργα, προμήθειες και επιδοτήσεις. Αυτοί, ντόπιοι και ξένοι, χρέωναν στους Ελληνες τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τα καβουρντιστήρια για εργοστάσια, τα αμμοχάλικα για χρυσάφι, τις ασπιρίνες για διαμάντια, τα γιαπιά για ουρανοξύστες. Αυτοί έφαγαν και ήπιαν στην υγειά του λαού και τώρα τον φωνάζουν να ξαναπληρώσει τον λογαριασμό.

Το κατάλαβες Ελληνα ή σου έκαναν και λοβοτομή την ώρα που σε κοίμιζαν; Μήπως δεν το ξέρεις; Μήπως σε έπεισαν πως δεν σε συμφέρει να το καταλάβεις;
Το κατάλαβες Ελληνα ότι σου έκλεψαν και σου κλέβουν τα πάντα; , πως σε βιάζουν και νομίζεις ότι εσύ τους κοροϊδεύεις επειδή σε έχουν αφήσει να μπορείς λίγο να την αράζεις, να χασμουριέσαι και να μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση από τις συνήθειες της αριστοκρατίας;
Ο τόπος που κατοικείς Ελληνα, αυτή η κληρονομιά των πατεράδων σου και τον παππούδων σου αξίζει πολλά και μπορεί να σου δώσει πολλά περισσότερα από το σημερινό τίποτα. Μπορεί να σου δώσει πραγματική ζωή και όχι ψεύτικα όνειρα, στημένες αγωνίες και υποσχέσεις για αμαρτίες.
Αν δεν το καταλάβεις σύντομα, εάν δεν ξυπνήσεις από την παραμύθα που σου πουλάνε ή σου προσφέρουν δωρεάν απ’ τα κανάλια τους, σύντομα δεν θα έχεις ούτε πατρίδα, ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο, ούτε όνειρα, ούτε ελπίδες. Μόνο βρώμικες κλωτσιές θα σου δίνουν και σιχαμένες βρισιές θα σου ξεστομίζουν για να δουλεύεις σαν τον είλωτα πιο σκληρά και να κοιμάσαι πιο πολύ, όρθιος ή ξαπλωμένος, για να μπορούν αυτοί να σου κλέβουν το σπίτι, τα ιερά και τα όσια, την ίδια την ζωή σου και εσύ αποβλακωμένος, λοβοτομημένος, χωρίς στόχο, σχέδιο και ελπίδα, να συναινείς στο σιχαμένο «κισμέτ» που σου κατασκευάζουν και θα σου λένε ότι φάγαμε μαζί σας τα λεφτά.
Επειδή μαζί με τα λεφτά τρώνε και την ριμάδα την ζωή μας, να την σκοτώνουμε για να τους έχουμε προσκεκλημένους, αυτόκλητους φιλοξενούμενους στην παράγκα μας, δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν μπορούμε να ανεχτούμε, όσους εξακολουθούν να τους «φιλοξενούν» και να ψηφίζουν, να στηρίζουν, να τρώνε από τα κόμματά τους, την ζωή των υπολοίπων.
Περιμένω και περιμένουμε από αυτό τον λαό άμεσα να τους πλακώσει στις κλωτσιές, να τους στερήσει κάθε δικαίωμα να μιλάνε. Αρκετά μίλησαν αυτοί, αρκετά μας πήραν τα αυτιά με τους μονολόγους και τα ψέματά τους. Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε εμείς, ήρθε η ώρα που μας αρκεί μόνο να κοιταχτούμε στα μάτια. Περιμένουμε την ώρα που θα τους πει σύσσωμος αυτός ο λαός «έξω που…δες από την παράγκα».
Αρκετά σας ανεχτήκαμε, αρκετή σιχασιά και αηδία μας προκαλείτε τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα, εμείς θα την βρούμε και θα την συμφωνήσουμε μόνοι μας την λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: