ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.10

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!!

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Βρισκόμαστε στην εμπόλεμη ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα αποκλεισμένοι από δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ. Κεντρική εντολή είναι να συλληφθούν όλοι οι κάτοικοι που βρίσκονται στο δρόμο. Ήδη 6 από αυτούς βρίσκονται ήδη στη ΓΑΔΑ, αφού τους ξυλοφόρτωσαν πρώτα, δήθεν για εξακρίβωση στοιχείων στην ουσία για να φακελωθούν και να προσπαθήσουν να τους φορτώσουν κατηγορίες.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν κάτοικοι της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα θέλησαν να συγκεντρωθούν για να κουβεντιάσουν στη πλατεία Αττικής για το πρόβλημα που τους ταλανίζει χρόνια τώρα. Την εγκληματικότητα των μιριάδων λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στη περιοχή τους. Χωρίς περαιτέρω κάλεσμα μαζεύτηκαν περίπου 300 ατόμα και αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Ολόκληρο το σύστημα τρόμαξε. Οι αναρχικοί από τη Βίλα Αμαλίας πήραν εντολή από τα αφεντικά τους να τρομάξουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους. Μετά τη λήξη της πορείας περίπου 200 αναρχοτραμπούκοι έφτασαν συνοδεία της αστυνομίας στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα φωνάζοντας ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες''. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά οι προβλέψεις όλων διαψεύτηκαν. Κάτοικοι που βρίσκονταν στις καφετέριες γύρω από τη πλατεία σηκώθηκαν. Λίγοι τολμηροί στην αρχή κι ύστερα όλοι. Οι αναρχικοί επιδόθηκαν στο γνωστό τους άθλημα. Έτρεξαν να φύγουν και ανέλαβε η αστυνομία. Η εντολή ήταν ''τσακίστε τους κατοίκους''.Έριξαν χημικά και χτυπούσαν αδιακρίτως. Γέρους, γυναίκες και παιδιά. Ακολούθησαν οι προσαγωγές μετά ξύλου. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

egersis

Δεν υπάρχουν σχόλια: