ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.10

“Δέσμευση” ή γκάφα ΠΕΤΑΛΩΤΗ?

Ο κ. Πεταλωτής προκάλεσε την αγανάκτηση του δημοσιογραφικού πάνελ του MEGA στη χθεσινοβραδινή παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων, αναγκάζοντας τον Γιάννη Πρετεντέρη, έκπληκτο, να του λέει ότι “είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέτε”.
Τι είπε; Ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου “δεσμεύτηκε” στους Ευρωπαίους να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία, προκειμένου να “μάθει την αλήθεια” ο κόσμος για την Ελλάδα!
Προφανώς θα εννοεί τη “δέσμευση” του κ. Παπακωνσταντίνου προς τους συναδέλφους του, σ΄ ένα καφέ στο περιθώριο του ECOFIN, πριν από λίγους μήνες, όπου οι ομόλογοί του, του είπαν “πρέπει να γνωρίζετε πώς δουλεύει η ελληνική οικονομία και να την αλλάξετε”!! Διότι, αυτό ειπώθηκε, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες. Το μετέφερε στον Πρωθυπουργό, και έστησαν το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Ότι όλη αυτή η υπόθεση βασίζεται στην Έκθεση μιας ομάδας δικών τους, που την βάφτισαν “Επιτροπή για την Αξιοπιστία των δημοσιονομικών στοιχείων”.
Η Έκθεση αυτή είναι ένα κείμενο που αποτελεί μνημείο προχειρότητας και εγείρει σοβαρά ερωτηματικά και απορίες ως προς τη στόχευση και τις επιδιώξεις των συντακτών του. Στοιχεία αποκρύπτονται, ενώ έχουν προσκομιστεί ως συνημμένα από τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής, άλλα παραποιούνται, και τα συμπεράσματα που εξάγονται, προσφέρονται πολιτικά για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης, απέχουν ωστόσο μακράν από το να αποκαλύπτουν την αλήθεια.
Μετά από καταγγελίες που έγιναν, το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί αυτή την περίοδο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιβαρύνοντας το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις Βρυξέλλες για την Κυβέρνηση Παπανδρέου. Στο “πόρισμα” της Επιτροπής βασίστηκε η εισήγηση των ανενημέρωτων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Φεβρουάριο 2010, για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα έξι μέλη της Επιτροπής “εμπειρογνωμόνων”, σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης, για παραποίηση και απόκρυψη στοιχείων.
statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια: