ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.10

Αλητεία και κουτοπονηριά χωρίς όρια.


Σφοδρή επικοινωνιακή επίθεση άρχισε σήμερα, ενάντια στο εισόδημα τωνΔημοσίων Υπαλλήλων και ενόψει της εφαρμογής της περίφημης ‘Ενιαίας Αρχής Πληρωμών’. Δεν ήταν μη αναμενόμενη, μετά την διενέργεια της πρόσφατης απογραφής, μετά την συστηματική επί πολλούς μήνεςενοχοποίηση και κατασυκοφάντηση των Δ.Υ. ως συμμετόχων και συνυπευθύνων στην κατάρρευση της Οικονομίας (βλέπε ‘μαζί τα φάγαμε’).Καταλλήλως επιλεγμένα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών ‘αποδεικνύουν’ τον ‘ανορθολογισμό’, την ‘σπατάλη’ και την ‘ανάγκη περικοπών’ στην μισθοδοσία των Δημοσίων Υπαλλήλων, ενώ δεν έχουν παρέλθει παρά μήνες απ’ την οριζόντια περικοπή των δώρων και των επιδομάτων τους.



Ακόμη και σε εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, διαβάζει ο αναγνώστης σήμερα πως:
1. Ο μισθός των Δ.Υ. είναι κατά τόσο τοις εκατό μεγαλύτερος από εκείνον του ιδιωτικού τομέα.
2. Πως τα επιδόματα αποτελούν πολύ μεγάλο ποσοστό των συνολικών αποδοχών, και επομένως πολλά απ’ αυτά πρέπει να περικοπούν τελείως.
3. Αναφέρονται επιλεκτικά κάποια ‘κραυγαλέα’ επιδόματα και τα ονόματά τους, ώστε να καταδειχθεί πως είναι ‘παράλογα’.
4. Αναφέρεται το μεγάλο συνολικό κόστος της μισθοδοσίας των Δ.Υ. ανά έτος (τόσα δις).
5. Αναφέρεται –βέβαια- όρος του Μνημονίου, σύμφωνα με τον οποίο η κυβέρνηση έχει αναλάβει την δέσμευση να μειώσει περαιτέρω (από τις αρχικές περικοπές) το συνολικό αυτό κόστος.
6. Στοχοποιούνται κλάδοι Δ.Υ. και συγκεκριμένα Υπουργεία ως πλέον ‘δαπανηρά’.
Η κυβερνητική επικοινωνιακή αλητεία δεν τολμά να μας πει όλη την αλήθεια. Δεν τολμά να μας εξηγήσει ποιοι και επί πόσες δεκαετίες εφάρμοσαν αντί εισοδηματικής, επιδοματική πολιτική στο Δημόσιο και κυρίως γιατί. Δεν τολμά να μας εξηγήσει ποια είναι η μισθοδοτική σύγκριση του Δ.Υ. στην χώρα μας σε σχέση με τον συνάδελφό του των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Ξεχνά τις παρλαπίπες σε όλες τις προεκλογικές περιόδους, όπου όλοι ανεξαιρέτως έταζαν την ‘πραγματική σύγκλιση’ με την Ευρώπη και τις άλλες αρχιδιές. Αποφεύγει επίτηδες να μας αναφέρει σε ποια θέση βρίσκεται το συνολικό κόστος του Δημόσιου τομέα στην λίστα των Ευρωπαϊκών κρατών. Αποφεύγει να συγκρίνει τον αριθμό των Δ.Υ. στην χώρα μας, σαν ποσοστό επί του πληθυσμού, σε σχέση με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη. Τολμά να συγκρίνει τον μισθό του ΔΥ με αυτόν του Ιδιωτικού τομέα, αλλά του Ιδιωτικού τομέα που η ίδια επί χρόνια τον παραδίδει στα νύχια των εργοδοτών και του κεφαλαίου. Και βέβαια, δίνει πίνακες μόνο απ’ τους ΔΥ Πανεπιστημιακής μόρφωσης, για να δημιουργήσει τις κατάλληλες εντυπώσεις ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των ΔΥ είναι Μέσης και Στοιχειώδους εκπαίδευσης !! Η κουτοπονηριά δεν έχει όρια !!!…..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ,ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ. ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Κ.ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ.