ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.10

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΔΙΧΟΤΟΜΟΥΝ" ΤΟ ΛΣ ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!
ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.... ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΣ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΛΙΓΟ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!
=======================================================================
Απο http://armyalert.blogspot.com 


Αναστάτωση στο Λιμενικό!

Το Λιμενικό Σώμα πέθανε?Αιωνία η μνήμη του ή υπάρχει ακόμα ελπίδα?

Πειραιάς 29/09/10
Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε το αρίθμ. 96/2010 Π.Δ. με τις αρμοδιότητες των νέων Υπουργείων και την κατά συνέπεια διοικητική υπόσταση του Λιμενικού Σώματος.

Τα νέα δεδομένα δυστυχώς είναι πιο τραγικά από τα προηγούμενα.
Είναι πλέον προφανές ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση λειτούργησε στη βάση ενός οργανωμένου σχεδίου και όσο και αν προσπαθούσαμε να αποδώσουμε τα αλλεπάλληλα Π.Δ. σε απειρία, αβλεψία και αστοχία, σήμερα δεν μπορούμε παρά να τους αναγνωρίσουμε ότι τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβαινε, αλλά ότι υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο με στόχο την διάλυση του Λιμενικού Σώματος.
Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο που κάνουμε για το νέο Π.Δ. 96/2010, περί αρμοδιοτήτων των Υπουργείων.

Μετά τα παραπάνω η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συγκαλεί για αύριο 30-09-2010 Γ.Σ. και Δ.Σ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ακολούθως θα προβεί σε δήλωση σε όλα τα Μ.Μ.Ε. και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας διαλύσει.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας ακυρώσει.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αγνοήσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδράνεια και προβληματικά μέτρα βλέπει η Greenpeace στην «πράσινη ανάπτυξη»

Την εκτίμησή της ότι η κρίση που πλήττει τη χώρα «δεν αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για προώθηση πολιτικών που μπορούν να προστατεύσουν το περιβάλλον και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» εξέφρασε η οργάνωση Greenpeace.
Σε ανακοίνωσή της, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της «δειλά ή προβληματικά μέτρα (νόμος για τις ΑΠΕ), απόλυτη αδράνεια (αλιεία, μεταλλαγμένα) ή ακόμα και προσέλκυση επικίνδυνων επενδύσεων (μονάδα ηλεκτροπαραγωγής LPG στον Αστακό)».
«Οι εξαγγελίες και δεσμεύσεις της σημερινής κυβέρνησης, όπως διατυπώθηκαν προεκλογικά στο πλαίσιο της Πράσινης Ανάπτυξης, είχαν προκαλέσει αισιοδοξία για τη στροφή της εθνικής πολιτικής προς ένα μοντέλο ανάπτυξης που αντιμετωπίζει το περιβάλλον ως μέρος της λύσης και όχι ως εμπόδιο. Αποδείχθηκε όμως ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η οικονομική κρίση ήταν η δικαιολογία για την απουσία των απαραίτητων τομών σε αυτή την κατεύθυνση, αντί να αποτελέσει αφορμή για θετικές αλλαγές», τόνισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, συντονιστής εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace.