ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.10

Το Μητροπολιτικό Πάρκο είναι αναγκαίο, φθηνό και εφικτό




Watch live streaming video from 114news at livestream.com

Παρουσιάζοντας μελέτη του ΕΜΠ για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, οι δήμαρχοι Ελληνικού Χρ. Κορτζίδης, Αλίμου Θ. Ορφανός, Γλυφάδας Ι. Θεοδωρόπουλος και Αργυρούπολης Δ. Ευσταθιάδης δήλωσαν χθες την έντονη αντίθεσή τους στα συγκεκριμένα σενάρια. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις πως το πρώην αεροδρόμιο δεν έχει συμπεριληφθεί στη συμφωνία με το Κατάρ, οι δήμαρχοι προειδοποίησαν πως παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους και τα όποια κυβερνητικά σχέδια για εκποίηση του χώρου θα τους βρουν αντιμέτωπους. 

Ο επίκουρος καθηγητής και επιστημονικός υπεύθυνος της μελέτης Ν. Μπελαβίλας υπογράμμισε πως «Το μητροπολιτικό πάρκο είναι αναγκαίο, εφικτό και φτηνό». Σύμφωνα με τον ίδιο, το απαιτούμενο κόστος για την υλοποίηση των προτάσεων του ΕΜΠ αναμένεται να κυμανθεί από 50 έως 100 εκατ. ευρώ με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης 10-20 χρόνια. Ο κ. Μπελαβίλας χαρακτήρισε «τερατώδη» τα κόστη των 700 εκατ. ευρώ που είχε ανακοινώσει η προηγούμενη κυβέρνηση για τη δημιουργία πάρκου πρασίνου στο πρώην αεροδρόμιο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

anti na kanoun babilonika programmata...sto elliniko kai h dimarkoi.....kanis den skeftete ta kalia tis athina kai ta mikroparka kai pesodromia vromika....spitia engatelimena ,magazia adia......kai to katapliktiko' engatellimeno parko tritsi....klp...