ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

EIΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ; ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!..........


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ απο το fimotro
Το ότι οι κυβερνώντες κάνουν τα ίδια ακριβώς με τους προηγούμενους το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί το ίδιο χάλι με τους διορισμούς δικών τους παιδιών. Έχoυμε και λέμε λοιπόν : Όπως βλέπετε στο σημερινό ΦΕΚ (κλικ) διορίζεται στο γραφείο του Κ. Σκανδαλίδη ο Μιχαήλ Καλαντζοπουλος σε θέση...
ειδικού συνεργάτη. Με λίγο ψάξιμο, διαπιστώνουμε ότι ο κύριος είναι πρόεδρος της ένωσης ασκουμένων και νέων δικηγόρων Αθηνών σύμφωνα με την ιστοσελίδα: http://www.eanda.gr/page.php?9.  Επίσης είναι και μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις ιστοσελίδες: http://neolaiapasokanatolikisattikis.blogspot.com/ http://dialogos.pasok.gr/forum/topic.php?id=11&page=1507. Παράλληλα έδινε συμβουλές σε δικηγόρους των... 300 ευρώ (!!!) στο ΒΗΜΑ της 27ης Απριλίου 2010 σύμφωνα με: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=60&artid=328215&dt=27/04/2010 και τέλος στην ιστοσελίδα του στο facebook με το ονομα: Michalis Kalantzopoulos ειναι και φίλος στο γκρουπ του υπουργού που έγινε συνεργάτης ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ (έχει κάνει ''like'') Στο ίδιο ΦΕΚ ακολουθεί ο κ. Περικλής Τσεβας, ειδικός σύμβουλος του κ. Σκανδαλιδη οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 8/10/2006 (τελος αρθρου) ήταν τότε υπεύθυνος του επιτελείου του για το διαδικτυο, προτάσεις πολιτών και παρεμβάσεις http://www.paron.gr/v3/new.php?id=10361&colid=&catid=30&dt=2006-10-08%200:0:0&mode=3.   Επίσης στο facebook με το όνομα: Periklis Tsevas ειναι και αυτός φίλος στο γκρουπ του υπουργού που έγινε σύμβουλος δηλαδή : ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ( ''likes and interests'') Τα συμπεράσματα δικά σας....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπτώσεις είναι αυτά, μην κάνετε έτσι πια...

Ανώνυμος είπε...

Εχει αναγκη απο συμβουλους για να μην την ξαναπατησει οπως με τα προεκλογικα τηλεφωνα τα πληρωμενα απο τον Κακλαμανη.