ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!! ΓΑΛΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΡΑΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)


Πριν από λίγο στον flash radio και  στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβελα ,Γαλλίδα δημοσιογράφος η οποία με δημοσιογραφικό συνεργείο πήγε να κάνει ρεπορτάζ στις ΘΕΡΜΕΣ για του Πομάχους κατάγγειλε on air τον προπηλακισμό της και του δημοσιογραφικού συνεργείου της από την "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" όπως αυτοπροσδιορίστηκαν οι προπηλακιστές της μη δεχόμενοι την ύπαρξη ΠΟΜΑΧΩΝ στην ΞΑΝΘΗ και στις ΘΕΡΜΕΣ.
Η Γαλλίδα δημοσιογράφος επεκτάθηκε και κατάγγειλε την ΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ίδιας και του Γαλλικού συνεργείου που την συνόδευε για τουλάχιστον 6 ώρες από τους δήθεν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ οι οποίοι παρουσία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  δεν παρέδιναν τους ΟΜΗΡΟΥΣ .
Στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα κατόπιν της καταγγελίας βγήκε στην εκπομπή του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΕ τα καταγγελλόμενα πλην όμως διέψευσε την ΟΜΗΡΙΑ και περιέγραψε κατευναστικά τα τεκταινόμενα σε αντίθεση με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ που εμείς από την σελίδα μας είχαμε αναρτήσει για το ίδιο συμβάν προ ημερών
 Είναι αυταπόδικτο ότι το ΚΡΑΤΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ δεν επεκτείνεται επι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ το οποίο ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΑΚΗ, ΞΑΝΘΗ ,ΘΕΡΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΩΤΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΖΗΤΩ Η ΔΡΑΓΩΝΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ................................

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ
Στις 6 Αυγούστου αναρτήθηκε προς διαβούλευση το νομοσχέδιο fast track, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη μονομανία για την κατάργηση περιβαλλοντικών κεκτημένων στο όνομα μιας προσχηματικής ανάπτυξης.
Το τελευταίο σίριαλ του επεισοδίου αφορά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Qatar για επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ. Η λέξη μυστικοπάθεια αρμόζει στο συγκεκριμένο deal, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι συνεργασίας ούτε το αντικείμενο των επενδύσεων. Ξέρουμε σίγουρα πως ένα μεγάλο μέρος από τα ανωτέρω 5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG (υγραέριο) στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της συγκεκριμένης επένδυσης, μήπως βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Στην αρχή η επένδυση εμφανίστηκε ως μονάδα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), συνδυασμένη με δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου και πρότυπες καλλιέργειες φυκιών που θα αποθηκεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Λεγόταν μάλιστα τότε πως η επένδυση θα δημιουργούσε 1.500 νέες θέσεις εργασίας και το παραγόμενο ρεύμα θα εξάγονταν στο σύνολό του στην Ιταλία. Με το πέρασμα του καιρού, όμως, διαπιστώθηκε πως η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό καίγοντας το ιδιαίτερα προβληματικό υγραέριο (LPG), οι θέσεις εργασίας έπεσαν σε σχεδόν 140, ενώ τα φύκια έχουν σταματήσει να ακούγονται.
Ας κάνουμε την υπόθεση πως είμαι ένας Ευρωπαίος επενδυτής. Σας πληροφορώ πως δεν θα ερχόμουν στη χώρα να επενδύσω. Οι fast track διαδικασίες ενδέχεται να προσκρούσουν στο ευρωπαϊκό δίκαιο και στέλνουν λανθασμένα μηνύματα διαιωνίζοντας την εικόνα μιας διεφθαρμένης Ελλάδας, δέσμιας των πελατειακών σχέσεων και των «προνομιακών δεσμών» με εταίρους.
* Ο Αχιλλέας Πληθάρας είναι περιβαλλοντολόγος.

ΑΔΗΣ είπε...

Τοσα χρόνια :
"ΜΕ" χαχαχα βλάχο ΜΟΥ πρέπει να λές
(άσχετα εάν το ΜΕ είναι καθαρά
ΙΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ και όχι ΑΤΤΙΚΗΣ)

"ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ...." χαχαχα βλάχο εμεις
στην πρωτεύουσα μιά μπουγάτσα έχουμε
(άσχετα εάν η μπουγάτσα είναι ΙΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ)

"ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ....." χαχαχα ΚΑΛΑΜΑΚΙ
πρέπει να το λές (άσχετα εάν σερβίρεται
σε πίττα ή ψωμάκι)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ;;;
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΕΝΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ!!!