ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.10

Γιατί δεν φτιάχνεται μια ακόμη Ευρώπη;

Η Ευρώπη πάντα είχε τους μηχανισμούς για να προχωρεί μπροστά και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας της. Κάθε φορά που βρέθηκε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα προχώρησαν μπροστά μονό οι πρόθυμοι.
Έτσι έχουμε Την ευρωπαϊκή ένωση της ευρωζώνη την Ευρώπη Σέγκεν και γενικότερα είχαμε μέχρι τώρα  και έχουμε ακόμη πολλές Ευρώπες με διαφορετικό αντικείμενο η κάθε μια.  Στο Χάρτη κάθε χρώμα απεικονίζει μια ευρώπη μέρος του συνόλου της ευρωπαικής ένωσης.
Ίσως λοιπόν και αυτή η κρίση να είναι μια ευκαιρία για να προχωρήσουν οι πρόθυμοι σε μια ακόμη νέα Ευρώπη. Μια Ευρώπη στην οποία θα υπάρχει το ευρώ άλλα και η πολιτική  βουληση, η δημοσιονομική ένωση του καθώς και όλα τα εργαλεία τα οποία είναι απαραίτητα για  να προστατέψουν ένα νόμισμα. Ευρωομόλογο κοινη φορολογία κλπ.
Θα είναι όπως έγινε μέχρι τώρα ένα βήμα εμβάθυνσης και αποτελμάτωσης της Ευρώπης στο οποίο θα ακολουθήσουν οι χώρες καθώς θα ωριμάζουν.
Διότι αυτή η κατάσταση με την Γερμανία κατάντησε ψιλοβαρετή και οδηγεί στον όλεθρο και στην διάλυση. Μέσω αυτής την διεξόδου οι πρόθυμοι  προχωρούν εμπρός και σώνεται το ευρώ.
Ενώ είναι νομίζω περιττό να ειπωθεί άλλη μια φορά ότι σε αυτή την ευρωζώνη η Ελλάδα δεν έχει ούτε θέση ούτε μέλλον.
Παπαιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: