ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.11

ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ 740 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αίσχος, ασυδοσία και εκμετάλλευση με πρόσχημα την οικονομική κρίση προχωράει η κατά τα άλλα μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου E-SHOP.GR A.E

Η εν λόγω εταιρία βλέπε E-SHOP.GR που μόλις πρόσφατα βραβεύθηκε ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα προχωράει με πρόσχημα την οικονομική κρίση στο τσεκούρωμα των μισθών των εργαζομένων της οι οποίοι με μισθούς των 700 και 800 ευρώ τους μειώνουν κατά 100 ή και 200 ευρώ αναλόγως των δικών τους κριτηρίων και όπως τους βολεύει.

Πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε στους εργαζόμενούς της (βλέπε σύγχρονοι σκλάβοι) ότι θα γίνουν περικοπές στους μισθούς τους κατά χ ποσό για τον έναν και ψ ποσό για τον άλλον. Ακόμη και για εργαζόμενους με την ίδια ειδικότητα -ίδιο πόστο - ίδιες ευθύνες η διαφορά στον μισθό είναι μέχρι και 200 ευρώ !!!Η ανακοίνωση έγινε από τους υπευθύνους τηλεφωνικά λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος για να ρωτήσουν ποσά έπαιρνες και ποσό θα πάρεις από την καινούργια χρονιά, δηλαδή τον Ιανουάριο που θα πληρωθείς για τον Δεκέμβριο θα έχεις υποστεί και το ψαλίδι (λαμογιές).

Περισσότεροι από αυτούς έχουν υπογράψει συμβάσεις για πενθήμερη εργασία και εργάζονται εξαήμερο. Άλλοι έχουν υπογράψει συμβάσεις για 900 ευρώ και πληρώνονται 600. Για ποια ισχυρή εταιρία μιλάμε. Για αυτούς που πίνουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια στις πλάτες των εργαζομένων τους ?Για αυτούς που σε ενημερώνουν μεμονωμένα ένα ένα γιατί φοβούνται μην γίνει θέμα μέσα στην εταιρία , σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ατομικές συμβάσεις και σε απειλούν με απόλυση σε περίπτωση που μάθει ο συνάδελφος σου το ποσό που θα πάρεις μετά την μείωση?

Το χειρότερο που έχει ακουστεί είναι ότι μειώνουν τους μισθούς περισσότερο σε αυτούς που μένουν ακόμη με τους γονείς τους με τη δικαιολογία ότι «εντάξει εσύ μπορείς να τα βγάλεις πέρα, δεν πληρώνεις ενοίκιο».

Καταγγέλλουμε την εν λόγω κίνηση που καταπατάει θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων της και δεν συμβαδίζει στα νέα μετρά και νομούς που έχουν εξαγγελθεί και κατατεθεί από την κυβέρνηση μειώνοντας τους μισθούς κάτω από το κατώτατο όριο δηλαδή την εθνική γενική σύμβαση 740 ευρώ ενώ ταυτόχρονα έχει υπογράψει συμβάσεις που η ίδια καταπατεί.

Όχι μείωση μισθών κάτω από την εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας (740 ευρώ) για όλους χωρίς εξαίρεση.

Για άλλη μια φορά φάνηκε το αληθινό πρόσωπο της εν λόγω εταιρίας προς τους εργαζόμενους της.

Τα λαμόγια ξαναχτύπησαν.
anonymgr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

na mi sxoliasoume pios..pioi fagan oloi tin pita apo tin promhtheia pc kai laptop prosfatos se para polla sxoleia stin ellada....