ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.11

«Παγκαλίτιδα» και παράνοια.

«Παγκαλίτιδα»  και παράνοια.
Η κυβέρνηση έχει αποθρασυνθεί. Είναι δεδομένο ότι ο αντιπρόεδρος της κ. Πάγκαλος είναι σαρξ εκ της σαρκός της ΠΑΣΟΚικής εξουσίας και έχει αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο, τον οποίο υπηρετεί άριστα: τον εκφοβισμό των πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ μέσω και της ιδιότυπης φραστικής χυδαιότητάς του , όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο (όχι φυσικά μόνο από τον ίδιο , αλλά από το «στρατηγικό»  επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη και νυν Ιπποκράτους)  .
Αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια και αφορά πολλές περιόδους της ΠΑΣΟΚικης διαδρομής.. Όμως η σημερινή κυβέρνηση  ξεφεύγει από αυτά τα ποταπά πλαίσια και κάνει άλμα στο κενό της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και της ιταμότητας.
Αίφνης επιτίθεται στους πολίτες αυτής της χώρας ( κοπρίτες, ζώα κλπ)  και στην Ιστορία αυτού του Έθνους.
Δεν περιορίζεται μόνο σ΄αυτά αλλά  επιδιώκει προκλητικά  και ασύστολα να βιάζει τη νοημοσύνη των πολιτών.
Με περίσσεια θράσους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής δηλώνει:«Το έχω ξαναπεί, και δεν είναι ούτε δικαιολογία προς τον κύριο Πάγκαλο ούτε προς κανέναν, ότι ο κύριος Πάγκαλος έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται. Από εκεί και πέρα υπάρχει η κυβέρνηση η οποία με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα .. κλπ» .
Οι δηλώσεις αυτές του κ. Πεταλωτή ,οι οποίες επαναλαμβάνονται συνεχώς,   συνιστούν κακόγουστο και κακόβουλο τέχνασμα για αφελείς πολίτες και προκλητικό βιασμό της νοημοσύνης των … μη αφελών πολιτών.
Από πότε ανακάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση μπορεί να υπάρχει «από εκεί και πέρα» του αντιπροέδρου της χωρίς να «ακουμπά» τον Πρωθυπουργό;
Ο Θ. Πάγκαλος είναι ο κορυφαίος σολίστ της κυβερνητικής ορχήστρας μετά τον πρωθυπουργό. Δεν πρόκειται για κάποιο παράφωνο μέλος της χορωδίας.
Μια κυβέρνηση εκφράζεται πρώτον δια του πρωθυπουργού και δεύτερον δια του αντιπροέδρου της. Ο κ.Πεταλωτής εκφράζει -βάσει των θεσμών- το σύνολο της κυβέρνησης και δεν αποτελεί …Πρωθυπουργικό εκπρόσωπο.
Και εφόσον δεν βγαίνει ο μόνος θεσμικός πέραν του Αντιπροέδρου , δηλαδή ο  ίδιος ο Πρωθυπουργός , να διαφοροποιηθεί από τις συμπεριφορές και τις φραστικές χυδαιότητες του κ. Πάγκαλου, τότε η λογική αποφαίνεται ότι …τις υιοθετεί!
Οι χθεσινές δηλώσεις άλλωστε του κ. Πάγκαλου είναι αποκαλυπτικές. «Κάποιοι θέλουν να πείσουν ότι κάτι τρέχει, αλλά δεν τα κατάφεραν» είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για να συμπληρώσει ότι συμφωνεί σε όλα με την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει λόγο να κάνει «ηρωική έξοδο» «Μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός θέλει να με δει. Κάτι ξέρω εγώ που το λέω»….δήλωσε.
«Ζώα» είναι λοιπόν ( για να χρησιμοποιήσω τον όρο που αποδόθηκε στους πολίτες από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό) οπωσδήποτε αυτοί που θεωρούν  ότι οι κακόφημες εστίες εκμαυλισμού της Ιστορίας της Ελλάδας και οι ύβρεις ενάντια στους πολίτες της,  αποτελούν σημεία  … πολιτικής (sic!)
Το μόνο που απομένει προς διακρίβωση είναι αν το χαρακτηριστικό τους αυτό («Ζώα») είναι στιγμιαίο ή διαρκές…..
Το πολύ άμεσο μέλλον θα δείξει…..
YΓ. Επειδή όλα αυτά που επικαλούνται οι κ.κ Πάγκαλος – Πεταλωτής περί προσωπικών απόψεων του πρώτου σε ότι αφορά την επανάσταση του 1821 που εξέφρασε στην Οξφόρδη και  … «Από εκεί και πέρα υπάρχει η κυβέρνηση», δηλαδή όπως ανέφερα και ανωτέρω ο ίδιος ο Πρωθυπουργός , και επειδή ανέκαθεν έχω μια τάση τεκμειρίωσης των όσων γράφω, να θυμίσω ότι ο κ. Παπανδρέου από τις 15/09/2008 και στην υπο-ενότητα της προσωπικής του ιστοσελίδας  με τίτλο «Θεωρήματα Βιβλίου» πρότεινε το βιβλίο-πρόκληση «Το βάσανο της Ιστορίας».
Το βιβλίο όπου στη σελίδα 75 επιχειρείται ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας του παιδομαζώματος υπό το πρίσμα του…. «κοινωνικού μηχανισμού» !
Στη σελίδα 83 όπου οι αγωνιστές του 1821 περιγράφονται ως ιδιοτελείς που «αποφάσισαν να ηγηθούν του αγώνα για να …αποκομίσουν από αυτόν τα περισσότερα δυνατά οφέλη».
Στη σελίδα 162 όπου «η έννοια της νεότερης Ελλάδας δεν ήταν τόσο προϊόν των διαδικασιών διαμόρφωσης εθνικής ταυτότητας εντός των ελληνόφωνων ή των χριστιανικών ορθόδοξων πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όσο αποτέλεσμα οικειοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς μιας ‘αποεδαφοποιημένης’ ουτοπικής κλασικής Ελλάδας»!
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι απόψεις του κ. Πάγκαλου δεν είναι προσωπικές, αλλά τις έχει υιοθετήσει προ πολλού ο κ. Γιώργος Παπανδρέου (και με περίσσεια θράσους…. μας τις πρότεινε )!
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: