ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.11

Κοινωνική κατάρρευση, χωρίς ρεύμα ζουν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες

Αντιμέτωποι με το σκοτάδι και το κρύο έρχονται καθημερινά δεκάδες κάτοικοι του νομού Ηλείας που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Σύμφωνα με στοιχεία από τη ΔΕΗ τουλάχιστον 40 νοικοκυριά την ημέρα σε ολόκληρο το νομό Ηλείας μένουν στο σκοτάδι για λογαριασμούς που στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν υπερβαίνουν τα 100 ευρώ. Από τις κομμένες παροχές, ένα τμήμα, 70% περίπου, προχωρούν σε διακανονισμό εντός 10 ημερών από την ημέρα της διακοπής, οπότε και γίνεται επανασύνδεση. Το υπόλοιπο 30%, δλδη περίπου 350 νοικοκυριά το μήνα αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό για πάνω από 3 μήνες με αποτέλεσμα να στερούνται ηλεκτροδότησης για μεγάλο χρονικό διάστημα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα ζωής των πληττόμενων ανθρώπων που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ανήμποροι συνταξιούχοι ή οικογένειες με μικρά παιδιά.
Διαστάσεις επιδημίας τείνει να λάβει και η κλοπή ρεύματος. Αρκετά νοικοκυριά και επιχειρήσεις προκειμένου να μην πληρώσουν τη συνολική αξία του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνουν επειδή πιέζονται οικονομικά από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, παρακάμπτουν με ειδικές πατέντες το μετρητή, έτσι ο λογαριασμός έρχεται αισθητά μειωμένος, γεγονός που βάζει τη δεη σε υποψίες και... ανακαλύπτει τους “παραβάτες” με επιτόπιους ελέγχους.
Το τελευταίο 6μηνο έχουν γίνει αρκετές διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για κλοπή ρεύματος.
Η δημιουργηθείσα κατάσταση γυρίζει τους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που πλήττονται και γενικότερα την περιοχή δεκαετίες πίσω, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία των καταναλωτών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού.
Δεν μπορεί, για παράδειγμα, το κράτος να αφήνει στο έλεος του χειμώνα, χωρίς θέρμανση και ηλεκτρικό ηλικιωμένους ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή άνεργους οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, κ.α.
Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι, τόσο η παιδική ηλικία, όσο και απόλυτη προστασία της ζωής τελούν, σύμφωνα με το σύνταγμα της χώρας, υπό την προστασία του Κράτους
Συνεπώς, η ΔΕΗ για κανένα λόγο δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας μέσω της τακτικής να προχωρά σε διακοπή της ηλεκτροδότησης εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών που δεν υπερβαίνουν τα 100- 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: