ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.11

“Έξω οι Τροικανοί”.. ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ


 Πλήθος Πατρινών, φορέων και συλλόγων, βρέθηκαν απόψε στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον καθηγητή, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη δολοφονία του. Παραφωνία στις εκδηλώσεις το γερό κράξιμο που έφαγε ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας από τον κόσμο με γενικό σύνθημα “Έξω οι Τροικανοί” όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεο.
Για την ιστορία ο κ. Κατσιφάρας ήταν ένας από τους 173 βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Αρκετά δημοσιογραφικά μέσα για να αμβλυνουν τις εντυπώσεις για το κράξιμο του Κατσιφάρα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι τα ίδια άτομα αποδοκίμασαν και τον Δήμαρχο της πόλης, κάτι που δεν ισχύει όπως άλλωστε ακούγεται και στο βίντεο.
πηγη

1 σχόλιο:

neotera είπε...

Καλό το κειμενάκι, αλλά γιατί μιλά για τον προπηλακισμό του Κατσιφάρα ως "παραφωνία" στις εκδηλώσεις μνήμης δεν κατάλαβα. Και τον αγωνιστή Τεμπονέρα τιμάμε και τις κατοχικές μαριονέτες ΔΝΤ προγκάμε !