ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.11

Μας θεωρούν εντελώς βλάκες

Αύξησαν φόρους, ΦΠΑ, αντικειμενικές αξίες και όλα τα κρατικά τιμολόγια (ηλεκτρικό, φυσικό αέριο, συγκοινωνίες) για να συντηρήσουν το κρατικίστικο μοντέλο της οικονομίας έστω και με χαμηλότερες αμοιβές, πληρωμές και παροχές. Αλλά την ίδια στιγμή μας χρεώνουν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθούν μέσα στο 2011 μελέτες για την δήθεν αποκρατικοποίηση!!!

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οριστική απόφαση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης (στο σύνολό της) είναι να διατηρηθεί το ίδιο μοντέλο της οικονομίας.

Το μοντέλο του κρατισμού όπου το...«κράτος πατερούλης» θα συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης και προμηθευτής του ιδιωτικού τομέα από τα προϊόντα αμύνης μέχρι τις κρατικές διαφημίσεις στα ΜΜ"Ε". Όσο για τις μειώσεις αμοιβών και πληρωμών (σημειώστε το αυτό) θα είναι μόνο προσωρινές.

Αυτό το κράτος έχουμε και έτσι θα παραμείνει. Και αυτοί είναι οι πολιτικοί που «έχουν ταχθεί» να μας βγάλουν από την κρίση και να μας οδηγήσουν στην ανάπτυξη... Οι ίδιοι πολιτικοί. Οι ίδιες πολιτικές οικογένειες.

Το «κλειστό επάγγελμα» των Ελλήνων πολιτικών που μεταβιβάζεται από πάτερα σε παιδιά και σχημάτισε μεθοδικά, εδώ και 30 χρόνια, το πελατειακό κράτος χρεώνοντας χθεσινές και αυριανές γενιές των Ελλήνων για ακόμη δύο ή και τρείς δεκαετίες.

Αυτό το «κλειστό σύστημα πολιτικής» αναλαμβάνει τώρα να μας «συμμαζέψει» και να μας εκσυγχρονίσει!!! Και δείτε πως.

Ξεκίνησαν με τα εύκολα. Περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, επιδόματα και χαράτσια στην ιδιοκτησία. Φόροι και ΦΠΑ κατά βούληση...

Και τώρα αύξηση των τιμολογίων του δημοσίου με την εξής «λογική». Στην ηλεκτρική ενέργεια. Πριν μας αποδείξουν ότι η ΔΕΗ θα είναι επωφελώς ανταγωνιστική για τους καταναλωτές (όταν απελευθερωθεί η ενεργειακή αγορά της χώρας και καταργηθεί το κρατικό μονοπώλιο που περιφρουρούν με απειλές και υπονομεύσεις οι κομματικοί συνδικαλιστές) «μανουβράρισαν» τα τιμολόγια καταργώντας κλίμακες και φορτώνοντας (με το έτσι θέλω) στις πλάτες του εκβιαζόμενου καταναλωτή αυξημένους φόρους ακόμη και για τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Στο φυσικό αέριο. Αφού έσπρωξαν τους καταναλωτές ρεύματος στην ΔΕΠΑ, με το πρόσχημα των δήθεν φθηνών τιμών, τώρα «αποφασίζουν και διατάσσουν» αυξήσεις τιμών και εκεί ώστε οι διαφορές από το ρεύμα να δικαιολογούν μόνο τις σκοπιμότητες της τιμολογιακής πολιτικής.

Στα καύσιμα και τα εισιτήρια. Αφού άφησαν τους καταναλωτές άμοιρους στα παιχνίδια των λαθρεμπόρων και των απατεώνων της κλοπής και της νοθείας και σπρώχνουν (μέσω φόρων) τις βενζίνες κοντά στα 2 ευρώ οδηγώντας τους, εξ ανάγκης, στις κρατικές συγκοινωνίες, αυξάνουν όλα τα εισιτήρια για να ξελασπώσουμε εμείς το αίσχος των ΔΕΚΟ των Μεταφορών. Και να σκεφτείτε εδώ ότι το κράτος που ελέγχει το 70% της αγοράς καυσίμων (εξ αυτού του λόγου γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται σε κάθε επίπεδο) μελετάει... εδώ και 20 χρόνια τρόπους πάταξης της αισχροκέρδειας.

Αν είναι δυνατόν.

Για όσους αμφιβάλλουν ότι το κρατικίστικο μοντέλο της οικονομίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει και τα επόμενα χρόνια σας υπενθυμίζω τις θέσεις των μονίμων διεκδικητών της εξουσίας. Η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ βεβαιώνουν με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να μεταβληθούν τα σχήματα των ΔΕΚΟ που ελέγχουν τους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας που είναι η ενέργεια, τα πετρέλαια, οι μεταφορές, τα νερά, τα λιμάνια και το υπέδαφος στο σύνολό του. Τις ίδιες θέσεις είχε και η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση και δεν τις έχει μεταβάλει ούτε ως αντιπολίτευση.

Από εκεί και πέρα τα στημένα θέατρα των διαφωνιών των βουλευτών της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ (για τυχόν παρεκκλίσεις από την κρατικίστικη γραμμή) μπορεί να φθάνουν μέχρι σε σενάρια εκλογών αλλά δεν παύουν να είναι θέατρα. Τα ίδια συμβαίνουν και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Θέατρο δήθεν φιλελευθερισμού.

Θέατρο που ξεπερνάει τα όρια της κωμωδίας και της Επιθεώρησης αν σημειώσουμε ότι στον προϋπολογισμό έχουν χρεωθεί κονδύλια 30 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν μελέτες για την αποκρατικοποίηση που θα γίνουν μέσα στο 2011!!!

Τι θα αποκρατικοποιηθεί όμως στην Ελλάδα αφού έχουμε πολιτικές θέσεις της κυβέρνησης και πολιτικές ανοχές της αντιπολίτευσης (στο σύνολο της) για να μην πειραχθεί τίποτε από τα κρατικά μονοπώλια;.

Όταν όμως συντηρήσουμε το μοντέλο του «πατερούλη κράτους» γιατί να πληρώνουμε μελέτες για την αποκρατικοποίηση;

Μα είναι δυνατόν ποτέ να γκρεμιστεί το κράτος των πελατειακών σχέσεων από τους πολιτικούς που το έχτισαν και το συντήρησαν (σε βάρος όλων των φορολογουμένων) όλα αυτά τα χρόνια;

Παρ΄ όλα αυτά έχουν και το θράσος να πιστεύουν ότι ο Έλληνας φορολογούμενος και ψηφοφόρος είναι τόσο βλάκας που θα τους αφήσει να συνεχίσουν την φαυλότητά τους σε βάρος του.

Και ακόμη ότι οι δανειστές μας (που θα είναι οι βασικοί κυρίαρχοι της οικονομίας τουλάχιστον μέχρι το 2025 ) θα ανεχθούν το μοντέλο αυτό.

Γιατί δεν τα καταλαβαίνουν αυτά; Τα καταλαβαίνουν. Αλλά συνεχίζουν επιδιώκοντας να κερδίσουν χρόνο. Άλλωστε όλοι οι Έλληνες πολιτικοί είναι και θα είναι βολεμένοι οικονομικά μέχρι το 2025.
του Γιώργου Κράλογλου στο capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: