ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.11

O Παπανδρέου χρησιμοποιεί ανθρώπους για το προσωπικό του όφελος.

Χρησιμοποίησε Νομπελίστες και διακεκριμένες προσωπικότητες για να αποκτήσει σαν ετερόφωτος λίγο από φως  τους, την σοφία και την αξιοπιστία τους,  οι οποίοι σταδιακά την έκαναν.
Χρησιμοποίησε την σοσιαλιστική διεθνής τμήμα της όποιας σήμερα τον κράζει από την Γαλλία
Ως αντιπολίτευση κάλεσε εδώ κάθε σοσιαλιστή πίσω από τον οποίο έκρυψε την δική του αδυναμία να είναι και να δρα ως σοσιαλιστής.  Πίσω τους κάλυψε τα δικά του Κενά.
Χρησιμοποίησε προφανέστατα το ΠΑΣΟΚ, την ΠΑΣΚΕ, τις οργανώσεις, τα μέλη, τα στελέχη και την υποδομή το ΠΑΣΟΚ.   Τους χρησιμοποίησε ως τραίνο που οδηγεί στην εξουσία και μετά τα φίμωσε τα απαξίωσε ως ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ και τα υπονόμευσε.
Τώρα πλέον Χρησιμοποιεί τους βουλευτές οι οποίοι είναι οφθαλμοφανές ότι εάν δεν ήταν στην μέση ο  μισθός τους δεν θα ήταν εύκολα θύματα. Η βουλευτική αποζημίωση δημιουργεί απαράδεκτες δεσμεύσεις για μια δημοκρατία.
Χρησιμοποιεί όμως και τους έλληνες και την ελληνική οικονομία, την μέση αστικη τάξη, την ελληνική κοινή γνώμη, τον φόβο και πυροδοτεί τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, όπως ο φθόνος και η ενοχή. Δημιούργησε και δημιουργεί καθημερινά κοινωνικό και επαγγελματικό Ρατσισμό με το Ψέμα και την ισωπέδωση.  Περιπτωσιολογεί και  με αυτό τον τρόπο μοριοποιεί την κοινωνία. Χρησιμοποίησε τον Ελληνικό λαό.
Για προσωπικό του Όφελος.
Ο Παπανδρέου ποτέ δεν συγκρούστηκε με κανένα κατεστημένο ή κάποιο ισχυρό συμφέρον. Με καμιά τράπεζα, με κανένα κανάλι, με καμιά δομή εξουσίας, με έναν νταβατζή ή με κανένα πλούσιο ή κερδοσκόπο. Δεν έβαλε ποτέ κανέναν φυλακή δεν είπε ποτέ κανένα ΟΧΙ σε κάποιον ισχυρό.
ΠΟΤΕ.
Στην δική του κοινωνία η πρόσβαση στα ΜΜΕ χαρακτηρίζει τον ισχυρό από τον Αδύναμο και για αυτό επιτέθηκε μόνο σε αδύναμους, σε άτομα χωρίς επιρροή και πρόσβαση στα ΜΜΕ. Και δεν έδειξε καμιά δυσφορία για αυτό παρά μόνο προεκλογικά όπου έταξε 100 ευρώ στου παπούδες μας.
Και όλα αυτά κατά πως λένε για μια θέση στον ΟΗΕ ή για να είναι συνομιλητής και συμμέτοχος στα μεγάλα τραπέζια της εξουσίας.
O Παπανδρέου χρησιμοποιεί ανθρώπους για το προσωπικό του όφελος γιατί έτσι έμαθε από πάντα.  Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστράφηκε  στην ζωή τού είτε ήταν δουλικοί και εξυπηρετικοί είτε ήταν πολύ σπουδαίοι. Μα όλους του χρησιμοποίησε και  τους χρησιμοποιεί. Έτσι έμαθε και  δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός.  Αυτός είναι λοιπόν και σε λίγο καιρό θα επιχειρήσει να μας χρησιμοποίει και πάλι καθώς θα χρειαστεί να αναβαπτίσει τα προνομία του στην λαϊκή ετυμηγορία. Έτσι έχουν τα πράγματα και δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτός είναι ο ΓΑΠ.
Εμείς τι κάνουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: