ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.11

Μαζί σου Απόστολε Γκλέτσο.

Επιτέλους. 
Μαζί σου Απόστολε Γκλέτσο.
    Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο. Σαν Δήμαρχος, συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Διαβάζω ότι θα περάσει την νύχτα στο κρατητήριο. Προσωπικά, έζησα αυτήν την διαδικασία. Όχι γιατί έκλεψα, πούλησα ναρκωτικά, βίασα ή κατέστρεψα ιδιοκτησία τρίτου. Απλά μετά από αμέτρητες καταγγελίες σε εισαγγελείς, Αστυνομίες, πολιτικούς και άλλους της σύγχρονης και οργανωμένης Διοικητικής συμμορίας της χώρας μας, όρμηξα. Μαζί με άλλους. Δεν χτύπησα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν. Ακτιβισμό το λένε. Όταν, λοιπόν, εμείς καταγγέλαμε, με αποδείξεις, τους Δημάρχους και Νομάρχες, καταστροφείς της κρατικής περιουσίας, όλοι γίνονταν ένα. Όλοι να τους καλύψουν. Εισαγγελείς , Γραμματείς και Φαρισαίοι, όλοι να τους καλύψουν. Εμείς βέβαια, στα κρατητήρια, αυτόφωρο. Για προσβολή προσωπικότητας (των Δημάρχων, Νομαρχών, κλπ). Οι κλέφτες της Δημόσιας περιουσίας και του πλούτου, είναι ακόμη οργανωμένοι. Με τα πρότυπα συμμορίας. Οι απατεώνες διοικούν ακόμη. Και μην φανταστεί κανείς ότι αναφέρομαι σε κάποιο κόμμα. Όλοι που διοίκησαν, ήταν και είναι μέλη της συμμορίας. Αυτοί οι εκλεγμένοι κλεφτοκοτάδες, κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Αυτούς ψηφίζαμε και ψηφίζουμε.
            Στο προκείμενο τώρα. Να λοιπόν που ένας μη πολιτικός, τσαμπουκάς με ιστορία, με έκανε να πάρω ταπάνω μου. Μια φορά που εκλεγμένος είναι μπροστά από τους πολίτες. Μια φορά που οι κουβέντες είναι κομμένες. Περιττές. Που με την πράξη του είπε « Άει στο διάολο ρε κοπρίτες». Να συζητήσεις με ποιους και τι; Μια κατεστραμμένη χώρα από εκλεγμένους λοποδείτες και δεν είδαμε κάποιον να κρατείται για καταστροφή κρατικής ιδιοκτησίας. Τον Γλέτσο το είδαμε όμως. Κατέστρεψε ιδιοκτησία εταιρίας. Τάχα μου. Επειδή οι κοπρίτες κάνουν βαφτίσια σε ότι θέλουν, νομίζουν ότι είναι και έτσι. Βαφτίζουν εταιρίες, ιδιοκτησίες, δικαιώματα, υποχρεώσεις, κατα το δοκούν. Τα πάντα, ιδιοκτησία κάποιας εταιρίας. Έρμαια της κομματικής δικτατορίας σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι απατεώνες, έμαθαν να υπακούουν και να σιωπούν. Να συναλλάσσονται υπόγεια και να πλουτίζουν. Η πλήρης πολιτική παρωδία τους, απέναντι σε έναν Γλέτσο με όπλο το αυτόφωρο. Σιγά τα λάχανα ανόητοι.
            Μαζί σου Απόστολε και για άλλα. Όχι θεωρητικά και ηθικοί συμπαραστάτες και άλλα κουραφέξαλα. Πρακτικά μαζί σου. Μπάς και τους πάρει ο διάολος τον πατέρα. Άθλια υποκείμενα ενός άθλιου συστήματος που αναγνωρίζει δικαιώματα μόνο σε εταιρίες. Για την  ασφάλειά σου, εταιρίες (σεκιούριτι). Ποια Αστυνομία; Για την επικοινωνία, εταιρίες. Για την διατροφή, εταιρίες. Για το νερό, εταιρίες. Για τα απορρίμματα, εταιρίες. Για την μετακίνηση, εταιρίες. Για την παιδεία, εταιρίες. Για τον ορικτό πλούτο, εταιρίες. Για την υγεία, εταιρίες. Για την άμυνα, εταιρίες. Είμαι πολίτης ενός κράτους, που όλα είναι κάποιας εταιρίας. Να το κλείσουμε το μαγαζί; Λέει να το βαφτήσουμε " ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"; Τι στο διάολο γίνεται ρε; Εγώ σαν πολίτης, έχω κάτι; Έστω δικαίωμα. Ρε κοπρίτες, επικοινωνείτε; Ρε λοβοτομημένα κρέατα, δεν σας συγχωρώ με τίποτε. Οργή και μίσος. Σας λέει κάτι αυτό; Εάν όχι, τόσο το χειρότερο για όλους σας.
            Η ζημιά που θα κάνει ο ανοργάνωτος όχλος στη χώρα, θα είναι παροδική και πολύ μικρότερη από το κακό που κάνατε όλοι εσείς. Τουλάχιστον θα καθαρίσει η κόπρος.
            Αυτός είναι ο τρόπος Απόστολε. Μαζί σου.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


14 ΓΕΝΑΡΗ – ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Kαταγγέλλουμε τη σύλληψη του Δημάρχου Στυλίδας, που έγινε με απόφαση της κυβέρνησης η οποία εκτελεί εντολές της εταιρίας που ληστεύει το λαό με τα διόδια στην περιοχή.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να τρομοκρατήσει το λαό για να μη σηκώσει κεφάλι, για να μην παλέψει οργανωμένα για την κατάργηση των διοδίων.

Τα διόδια και οι διαρκείς αυξήσεις δεν έγιναν για καλύτερους δρόμους, αλλά για να ωφεληθούν οι μεγαλοεργολάβοι. Έχουν τεράστιες ευθύνες το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα του συστήματος, γιατί μαζί ψήφισαν την παράδοση των οδικών αξόνων στους μεγαλοεργολάβους. Είναι ψέμα ότι αυτοί πληρώνουν για το φτιάξιμο των δρόμων. Στην ουσία το δημόσιο χρηματοδοτεί τα έργα και αυτοί συμμετέχουν μόλις κατά 10%, ενώ τους παραχωρείται το δικαίωμα να τα εκμεταλλεύονται για δεκαετίες (30 – 35 χρόνια)! Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει την αύξηση και των διοδίων και των τιμών.

Δε φτάνει να αγανακτούμε. Μόνο η ατομική αντίδραση δεν αρκεί για να σταματήσει τη μεγάλη ληστεία που υφίσταται ο λαός.

Τα διόδια είναι μέρος του πολέμου που έχουν εξαπολύσει κατά του λαού (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΕΕ) για να προστατέψουν τα τεράστια κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Απαντάμε σ΄ αυτόν τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει με κινητοποίηση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ με άνοιγμα των διοδίων σε όλη την Ελλάδα, για να περνάνε οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα χωρίς να πληρώνουν.

Να δυναμώσουμε τη λαϊκή πάλη και αντεπίθεση:

Για να καταργηθούν όλα τα διόδια και ο ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο νερό, στο πετρέλαιο.

Κατά των αυξήσεων των τιμών στα εισιτήρια, στη ΔΕΗ, στα καύσιμα

Για να αποκρούσουμε τη μείωση των μισθών.

Για την προστασία των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών και μεσαίων αγροτών από τα χρέη στις τράπεζες.



Οι Γραμματείες

ΠΑΜΕ- ΠΑΣΕΒΕ- ΠΑΣΥ- ΜΑΣ- ΟΓΕ