ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.11

ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

“Οικοτεχνία” που εμφανίζει με πλεόνασμα θράσσους ο Υπουργός υγείας, ο ανεκδιήγητος πολιτικός απατεώνας Λοβέρδος, είναι μια γνωστή στους πάντες “δομή” Κοινωνικής Φροντίδας (πρώην Πρόνοιας), από αυτές που το ΠΑΣΟΚ, κατά κόρον κατασκεύασε τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πότε ξεκίνησε και με ποια μορφή η συγκεκριμένη. Πολιτική σημασία έχει, ότι αυτή τη περίοδο ξαναβγαίνουν αποκαλύψεις για τη κρεπάλη και σπατάλη δισεκατομμυρίων στο υπουργείο καταλήστευσης και κτηνώδους εκμετάλλευσης του χώρου της δημόσιας υγείας. Τέτοιες “Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας” σαν τη συγκεκριμένη “οικοτεχνία”, ως ημιαυτόνομες, υπάρχουν και λειτουργούν σε όλα τα ψυχιατρεία της χώρας, στα σωφρονιστικά καταστήματα (φυλακές), και σε αντίστοιχες δομές του Υπουργείου Εργασίας (από το οποίο προέρχεται ο νυν υγείας Λοβέρδος) της χώρας. Αντίστοιχες δομές ημικρατικές και ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (κι αν χρειαστεί θα δημοσιοποιηθούν στοιχεία). Σε πολλές περιπτώσεις, στήνονται “περίεργες” ιδιωτικές μονάδες, που χρηματοδοτούνται αδρά από το υπουργείο του Λοβέρδου (και των προκατόχων του), για “συνεργασία-ξεζούμισμα” με τις εκπαιδευτικές Μ.Κ.Φ. του υπουργείου του!!!!!!!

Επομένως, το σκάνδαλο δεν βρίσκεται στην ύπαρξη και λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, αλλά στη συμπεριφορά πολιτικής αλητείας ενός υπουργού, υψηλότατου στελέχους του σημερινού ψευδοΠΑΣΟΚ, να βγαίνει και να παριστάνει ότι δεν γνώριζε για αυτές τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης οικοτεχνίας (ενώ ξέρει ότι υπάρχουν και λειτουργούν και στο προηγούμενο υπουργείο που ήταν προϊστάμενος), μόνο και μόνο για να επισκιάσει τις νέες αποκαλύψεις για πραγματικά χοντρά σκάνδαλα υπερτιμολογήσεων φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και έργων, που γίνονται δίπλα ακριβώς από το υπουργικό γραφείο του, στην αμαρτωλή επιτροπή προμηθειών, γιατί, τα κατά Αβραμόπουλο γνωστά σε όλους μας “πιράνχας”, είναι μονιμοποιημένα στο υπουργείο του και όχι στις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας που θέλει προσχήματα για να εξαφανίσει. Γιατί η σκανδαλώδης αύξηση των δαπανών του υπουργείου του, αφορούν την έξαρση των ληστρικών επιδρομών των εμπόρων φαρμάκων και υγειονομικού υλικού και όχι στην ύπαρξη και λειτουργία δομών Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας. Αν το κράτος-απάτη απορροφούσε τα προϊόνται των Μ.Κ.Φ., δεν θα υπήρχε ανάγκη δημιουργίας πρατηρίου!!!!!

Επομένως σκάνδαλο είναι, η μη απορρόφηση της “παραγωγής” των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας (ΜΚΦ), προϊόντων ατόμων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (ΑΜΕΑ, Τυφλοί, Φυλακισμένοι, ΟΑΕΔ, κλπ), από τις δημόσιες υπηρεσίες με ψευδείς προφάσεις για ανύπαρκτα εμπόδια από την ΕΕ, όταν αυτή η διεθνής πόρνη (ΕΕ) έχει δέκα τόμους από ντιρεκτίβες, για προστασία των ατόμων αυτών, που προτρέπουν σε πρωτοβουλίες απασχόλησης και εκπαίδευσης των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων.
Επομένως σκάνδαλο είναι, ο κρατικός εξαναγκασμός σε μαρασμό, κάθε προσπάθειας απασχόλησης και εκπαίδευσης ατόμων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ώστε οι υπουργοί της ρεμούλας, να στολίζουν με σκουπίδια της ελεύθερης αγοράς τα σαλόνια των γραφείων τους, που τα χρυσοπληρώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες τους σε αστρονομικές τιμές, με τις οποίες συγκρινόμενο, το κόστος λειτουργίας τέτοιων Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας να φαντάζει ανύπαρκτο σαν πρόβλημα.
Επομένως το σκάνδαλο είσαι εσύ ο ίδιος Λοβέρδο, μαζί με τα πουλημένα ΜΜΕ, που γνωρίζετε τα πραγματικά σκάνδαλα και τα πραγματικά λαμόγια και δημιουργείτε αντιπερισπασμό για να συγκαλύψετε τις ανομίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: