ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.11

Υπέρ της επιστροφής των διαγραφέντων στο ΠΑΣΟΚ τάσσεται ο Αν. Λοβέρδος

Πιο επιθετικές και άδικες πολιτικές «βλέπει» ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε περίπτωση αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews» θέτει και θέμα επιστροφής των βουλευτών που διαγράφηκαν στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. 
"Εάν δεν αποδειχθούμε αποτελεσματικοί και επιδέξιοι στην εξοικονόμηση πόρων, δίχως την περικοπή υπηρεσιών προς τον πολίτη, τότε θα απαιτηθούν πιο επιθετικές και άδικες πολιτικές. Παλεύουμε για το αντίθετο. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της πολιτικής κρίσης. Γι αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε μέρα, που περνάει, είναι καθοριστική", σημειώνει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Υποστηρίζει δε ότι οι βουλευτές, που διαγράφηκαν, θα πρέπει να επιστρέψουν στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι ο ίδιος αρμόδιος να αποφασίσει. Μάλιστα, δήλωσε ότι ο ίδιος έχει κάνει ήδη πρόταση για αξιοποίηση στο υπουργείο Υγείας, "στελέχους του ΠΑΣΟΚ, όχι βουλευτή, που δεν ήταν μαζί μας στις πρόσφατες εκλογές".
Όσον αφορά στα σενάρια πρόωρων εκλογών τόνισε ότι "η φιλολογία αυτή μόνο κακό κάνει" και εκτίμησε πως "όσοι διακινούν εκδοχές πρόωρων εκλογών προβοκάρουν και μάλιστα συνειδητά".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μ.Χαραλαμπιδης που χαθηκε ?