ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.11

O Γερμανικός οικονομικός ολοκληρωτισμός

Γιάννης Παπαϊωάννου
Το είδαμε να έρχεται και δεν αντιδράσαμε. (και πάλι)
Πρόκειται για μια νέα ακραία έκφραση του Ρομαντισμού ή του Ρομαντικού εθνικισμού που υπερτόνισε τα συνεκτικά στοιχεία κάθε ομάδας ανθρώπων (φυλή γλώσσα θρησκεία ήθη) και  γέννησε τα Έθνη.  Σε ακραίες μορφές τα συνεκτικά στοιχεία αυτά  συνδιαζονται σε ιδεολογία αποκτούν διαστάσεις οικουμενικής αλήθειας, την όποια τα μέλη της συγκεκριμένης κουλτούρας οφείλουν να επιβάλουν παντού. Εδώ  γεννιέται ο Φανατισμός. Δημιουργούνται στερεότυπα εναντίων του διαφορετικού και φέρνω εδώ ως παράδειγμα το ΙΣΛΑΜ αλλά και το Ναζισμό.
Με τον ορό «Ήθη» = συνήθειες σήμερα εν μέσω κρίση αναφερόμαστε και στην οικονομική κατάσταση και στο τρόπο ζωής μιας χώρας.
Αν προσπαθήσουμε να δούμε τον τρόπο με τον οποίο η Γερμανική κοινή γνώμη επεξεργάζεται την σημερινή οικονομική κρίση, θα δούμε ότι και βασίζεται σε στερεότυπα. Λίγο ή πολύ οι γερμανοί για να κατανοήσουν το πρόβλημα βασίζονται στην γνωστή φυλετική θεωρία και πράξη για ανώτερους και κατώτερους λαούς. Πρόκειται  για την γνωστή ιδεολογία. Οι κατώτεροι λαοί έχουν έμφυτη ροπή προς την άπατη, το ψέμα, την απειθαρχία, την τεμπελιά και τον κομουνισμό ή τον σοσιαλισμό. Κυλιούνται σαν τα γουρούνια (PIGS) μέσα στην λάσπη της άπατης και την παρακμή τους.
Ενώ οι ανώτεροι λαοί είναι καθαροί από απατές Τίμιοι, εργατικοί, πειθαρχημένοι, επιτυχημένοι οικογενειάρχες και έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Προκύπτει αβίαστα ότι οι κατώτεροι λαοί πρέπει να εκπολιτιστούν μέσω του γερμανικού ιδεώδους.
Και αυτό  θέλουν να κάνουν.  Για την ακρίβεια δεν ανέχονται τίποτα λιγότερο από αυτό. Είναι φανατικοί.
Σήμερα οι Γερμανοί και  η Γερμανική σχολή  οικονομικής σκέψης αναζητούνγια τους εαυτούς τους μηδενικά ελλείμματα και άρα Εθνική ανεξαρτησία από τις αγορές. Πρόκειται για μια νέα ουτοπία και για ολοκληρωτισμό. Πρόκειται για έναν ανύπαρκτο κόσμο τον οποίο στοχεύουν να φτάσουν στο 2016.
Το αίτημα τους για αλλαγή του συντάγματος μας είναι επίδειξη ισχύος που ικανοποιεί το εσωτερικό ακροατήριο της τίμιας εργατικής Γερμανίας και ενισχύει τον εκπολιτιστικό της ρόλο. Υποδαυλίζει τον Γερμανικό εγωϊσμό και ανωτερότητα. Τυχών αλλαγή του Ελληνικού συντάγματος θα τονώσει την Γερμανική υπερφηφάνια που ήδη είναι ασυμάζευτη.
Περαιτέρω εγείρει μελλοντικές αξιώσεις και λήψη μέτρων καταστολής εναντίων μας, καθώς τυχών αντίδραση ή ακόμη και απλή αλλαγή οικονομικής ή εισοδηματικής  πολιτικής θα είναι αντισυνταγματική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP
Θα ηθελα να γραψω κατι για τα σκάνδαλα (καιτην ανταρσια πριν λιγες μερες) σχετικά με την ναυαρχίδα Gorch Fock του γερμανικού ναυτικού και εκεινους που προτείνουν ένα στρατό που
* Δεν είναι αποτελεσματικος

* Δεν υπό πολιτικό έλεγχο πλεον

* Δεν ειναι σε ευθυγράμμιση με τον πολιτικό πολιτισμό.

Τα σκάνδαλα αυτά έχουν προκαλέσει μια πολύ αναγκαία συζήτηση σχετικά με το τι είδους στρατός είναι πιθανό να προκύψει από τις ριζικές μεταρρυθμίσεις, που προωθούσαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Karl Theodor zu Guttenberg ωστε να μετατρέψει το στρατό σε ενα επαγγελματικο βραχίονα που μπορεί να αξιοποιηθεί για επιθετικους πολέμους στο εξωτερικό. Ο γερμανικός στρατός αναμένεται να είναι ο πυλώνας μιας νέας στρατιωτικής δύναμης της ΕΕ. Σύμφωνα με την στρατολογία Συνθήκη της Λισαβόνας για όλους τους Ευρωπαίους μπορεί να εισαχθεί στην περίπτωση της ΕΕ να ορίσει έναν πόλεμο με την εξαίρεση της Ιρλανδίας.
Και για την αρνηση των αξιων ηγετων των ενοπλων δυναμεων της αυστριας να αρνηθουν εναν επαγγελματικο στρατο , αλλα μαλλον θα παρει αρκετες σελιδες και εσεις δεν εχετε την δυνατοτητα να το δημοσιευσετε .

HEIL GAP ( or mind the GAP )