ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ...

otwnagrafwn

«Είναι φανερό πως η κυβέρνηση επιχειρεί με πλάγιο και αδιαφανή τρόπο να εφαρμόσει μια αποτυχημένη συνταγή πλήρους ιδιωτικοποίησης δημοσίων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας».
Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου

του ΣΤΑΘΗ

«Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κι άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή και θα ελέγχονται από άλλες χώρες».

«Αυτή η πολιτική είναι αποτυχημένη και ξεπερασμένη. Την εφάρμοσαν στο παρελθόν ακραία νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως της κ. Θάτσερ και του κ. Μητσοτάκη. Σήμερα όλες οι κυβερνήσεις, ακόμα και των ΗΠΑ, αντιλαμβάνονται την ανάγκη ελέγχου και ρύθμισης των αγορών (...) ενώ λαμβάνουν μέτρα θωράκισης των στρατηγικών τους επιχειρήσεων -ακόμα και ιδιωτικών- έναντι επιθετικών εξαγορών». και για όποιον δεν κατάλαβε ώς τώρα ο Γιωργάκης.
Ο Γιωργάκης ο Ψευτοθόδωρος και ο Δόσων. Ο ισάδελφος του σεβαστοκράτορος Νικολάκη, Γεώργιος ο Β' Παπανδρέου ο Γ΄


 «Για αυτό καλείται ο κ. Πρωθυπουργός (σ.σ.: ο κ. Καραμανλής τότε) να αποσαφηνίσει δεσμευτικά τις προθέσεις της κυβέρνησης ως προς τη διατήρηση του δημοσίου ελέγχου για τον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τη ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ και τους άλλους στρατηγικούς οργανισμούς κοινής ωφελείας της χώρας».
Ο ερωτών Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου. Στις 8/4/2008.

Θα μου πείτε, γνωστά όλα αυτά. Βεβαίως! Εχουμε συνηθίσει να καταπίνουμε την κάμηλον και να χωνεύουμε τον Πάγκαλο. Θα πουν κάποιοι άλλοι (όχι σε μένα, διότι ανέχομαι πολλά, αλλά όχι όλα) ότι ο Γιωργάκης τότε δεν ήξερε, αλλοιώς τα νόμιζε κι αλλοιώς τα βρήκε. Θρίχες και προπαγάνδες. Ή αφέλειες για όσους θέλουν να αυταπατώνται.

Απ' όταν η κυρία Χίλλαρυ Κλίντον έστειλε τον Παπανδρέου στην Γκόλντμαν Σακς τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους -τον «οδικό τους χάρτη». 

Τώρα ο Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος έχουν υπερβεί τον Χότζα! Χώνουν στην καλύβη η Ελλάς και κατσίκες και πρόβατα και χοίρους και τον Πάγκαλο και ημιόνους και κουνάβια κι όταν πάνε να σκάσουν ο χωριάτης έλλην ασθενής και η φαμίλια του, βγάζουν απ' την καλύβη μίαν αίγα κι ένα κουνάβι αλλά αμέσως μετά, ανακαλύπτοντας ένα έλλειμμα που οι ίδιοι σχεδίασαν αλλά βεβαίως δεν... γνώριζαν του ξαναχώνουν του χωριάτη στην καλύβα την αίγα και το κουνάβι συν μια μάντρα βούβαλους.

Κι επειδή ο κ. Βενιζέλος είναι σοβαρός, κατ' αντίθεσιν προς τον αίολο κι έωλο Παπακωνσταντίνου, προειδοποιεί στο καπάκι τον ημιθανή χωριάτη και την ασφυκτιούσα φαμίλια του, ότι πιθανόν να χρειασθούν και νέα μέτρα εκτός εκείνων που είχε ανακαλέσει -ο σοβαρός- (8 και 10' το πρωί) για να τα ξαναεπιβάλει (3 και 5' το μεσημέρι).
Συνεπώς η πιθανότης να ανέβουν στο κρεβάτι του χωριάτη και κανά δυο-τρεις γορίλες συμπεριλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια του Μπένυ προκειμένου να μην επιβαρύνει την υπερκορεσμένη κρεβατοκάμαρα της καλύβης και με μια ορδή ουρακοτάγκους...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: