ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

ΕΠΕΙΓΟΝ: COSMOTE και κυβέρνηση φιμώνουν το STOPCARTEL TV διακόπτοντας αφθαιρετα την ασύρματη σύνδεση του 3G στην πλατεία Συντάγματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-6-2011
ΕΠΕΙΓΟΝ: -

COSMOTE και κυβέρνηση φιμώνουν το STOPCARTEL TV διακόπτοντας αφθαιρετα την ασύρματη σύνδεση του 3G στην πλατεία Συντάγματος.

Το STOPCARTEL καταγγέλει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE για φίμωση της διαδικτυακής τηλεόρασης STOPCARTEL TV και πρόκληση αδυναμίας εκπομπής εικόνας απο το κέντρο της πλατείας Συντάγματος όπου βρίσκεται απο τις 25 Μαίου το κινητό συνεργείο της μεταδίδοντας ΖΩΝΤΑΝΑ και καθημερινά τις εξελίξεις .

Απο τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 26-6-11, μέχρι και σήμερα 27-6-11 μεσάνυχτα,και ανεξάρτητα με την παρουσία ικανου αριθμού πολιτών στην πλατεια Συντάγματος, η εταιρεία COSMOTE διέκοψε αφθαιρετα,παράνομα και καταχρηστικά την ασύρματη σύνδεση η οποία τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιοείται για τις ΖΩΝΤΑΝΕΣ συνδέσεις της διαδικτυακης τηλεόρασης των κινημάτων STOPCARTEL TV.

Το STOPCARTEL επικοινώνησε το πρωί της 27-6-11 με το γραφείο του Προέδρου της εταιρείας κ. Μιχάλη Τσαμάζ διαμαρτυρόμενο για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια η οποία οδηγεί σε περιορισμό του δικαιώματος των πολιτών στην ελεύθερη πληροφόρηση και ζήτησε την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας της υπηρεσίας 3G προς την διαδικτυακη του τηλεόραση στην πλατεία Συντάγματος.
Ακολούθησαν αποστολές των σχετικών ΦΑΞ και e-mail προς το γραφείο του κ Τσαμάζ.

Καταγγέλεται πρός τους πολίτες ότι η εταιρεία ,COSMOTE αγνόησε παρά τις παραπάνω ενέργειες ,σε πιθανή συνενόηση με την κυβέρνηση την νόμιμη απαίτηση του STOPCARTELσυνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την αποπειρα φίμωσής του χωρίς να παράσχει καμμία εξήγηση.

Εν όψει των λαικών κινητοποιήσεων της 28 και 29 Ιουνίου, καλείται τόσο η COSMOTE όπως και ο αρμόδιος υπουργός επικοινωνιών, οπως μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάσταση της σύνδεσης 3G της διαδικτυακής τηλεόρασης STOPCARTEL προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη των γεγονότων της πλατείας Συντάγματος κατα το διήμερο αυτό.


Διαμαρτυρηθείτε για τόν περιορισμό της ελεύθερης πληροφόρησης ,στέλνωντας e-mail στο ceo@otenet.gr


Για διευκρινήσεις,

Γιώργος Κοσμόπουλος τηλ 6982009611 

STOPCARTEL
ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: