ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.11

Η ΠΟΕ - ΟΤΕ «ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ»ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ …. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΙΣ «ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ» ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ ρίχνει το γάντι


«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα αποτρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο την αποκομιδή των σκουπιδιών, ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος κατά την διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο κ. Μπαλασόπουλος υποστήριξε ότι ο ΧΥΤΑ της Φυλής λειτουργεί χωρίς μέτρα ασφαλείας, ενώ κατήγγειλε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη λόγω της μεταφοράς των απορριμμάτων από τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα  στο Ελληνικό όσο και στον χώρο του Μπάντμιντον.
Επισήμανε, μάλιστα ότι στις ιδιωτικές εταιρείες εργάζονται αλλοδαποί οι οποίοι δεν είναι σίγουρο ότι είναι ασφαλισμένοι.
Όσον αφορά στα φαινόμενα προπηλακισμού κατά των εργαζομένων των ιδιωτικών εταιρειών, δήλωσε ότι δεν ευθύνεται η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αλλά ορισμένα ΜΜΕ που γνωστοποίησαν στοιχεία για τις εταιρείες.
Ο ΧΥΤΑ Φυλής άνοιξε το πρωί της Κυριακής με επέμβαση των ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα και πλέον τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα εναποθέτουν εκεί τα σκουπίδια.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία.Η προσφυγή θα συζητηθεί τη Δευτέρα.
Εν τω μεταξύ, υγειονομική διάταξη και για το δήμο Θεσσαλονίκης εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος για να ξεκινήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: