ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.11

Καρφώνει τους πάντες ο γερμανοτσολιάς βηματοδότης !!!


 
Απο :ελεύθερη σκέψη 
 
Διαβάστε τα κόκκινα για να καταλάβετε.

Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να γιορτάσει τα 30ά γενέθλια της «Αλλαγής» του 1981 την Τρίτη καλώντας τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Δεν απορώ λοιπόν που τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποψιάζονται ότι ενδεχομένως επίκειται συγκυβέρνηση με το ΠαΣοΚ. Οι επιφανείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης βιάζονται να επιστρέψουν στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσουν το έργο διάσωσης που άφησαν στη μέση το 2007. 

Εκτιμούν μάλιστα ότι η παραμονή του κ. Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία της χώρας και η κυβερνητική συνεργασία με στελέχη του ΠαΣοΚ που έχουν δοκιμαστεί τα τελευταία δύο χρόνια σε κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις είναι δύο στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχία. 

 Δυστυχώς όμως ο κ. Αντ. Σαμαράς φαίνεται ότι για μια ακόμα φορά θα εμποδίσει την εξέλιξη αυτή. Μου λένε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα επιτρέψει την αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων του κόμματός τους από το ΠαΣοΚ και βεβαίως δεν θα συναινέσει σε συγκυβέρνηση παρά μόνο αν έχουν προηγηθεί εκλογές. Κατανοητή η στάση του κ. Σαμαρά. 

Είναι αρκετά ρεαλιστής για να γνωρίζει ότι μια συγκυβέρνηση ΠαΣοΚ - Νέα Δημοκρατία θα είναι κάτι πολύ μικρότερο από το άθροισμα των (ασήμαντων) ικανοτήτων των στελεχών τους και δεν θέλει αυτή η καλά κρυμμένη αλήθεια να αποκαλυφθεί στους πολίτες, ιδίως στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: