ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.10.11

ΧΘΕΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!! " Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".... ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΟ

 *Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 100% ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ
 ==================================================
Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, καλεσμένος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο γνωστός καθηγητής οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος είπε το πιο κάτω σοκαριστικό, που άφησε προφανώς εμβρόντητους όσους παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το κανάλι.

Είπε περίπου, πως πρόθεση της τρόϊκας και κυρίως της Γερμανίας είναι να περικοπεί μεν ένα μέρος του ελληνικού χρέους (για τους γνωστούς λόγους), αλλά επειδή αυτό μπορεί να ανοίξει την όρεξη και σε άλλα κράτη (όπως π.χ. της Ιταλίας) να ζητήσουν κάτι παρόμοιο, θα πρέπει η εξαθλίωση που θα επιβληθεί στον ελληνικό λαό να είναι τέτοιας έντασης και έκτασης, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή, οποιουδήποτε άλλου ευρωπαϊκού κράτους, διανοηθεί να ζητήσει «κούρεμα» του δικού του χρέους.

Έπειτα από αυτό, που ακούστηκε δημόσια από επίσημα χείλη, αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι τι μας περιμένει. Θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας, αν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να μας σαρώσει όλους η εξαθλίωση ή θα αντιδράσουμε...

Η μόνη λύση είναι να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Και τα σχέδια θα τους τα χαλάσουμε μόνο αν αντιδράσουμε με τέτοιο δυναμικό τρόπο, ώστε αυτή η αντίδραση να οδηγήσει τελικά σε πλήρη κατάρρευση του εσωτερικού καθεστώτος, αφενός για να απελευθερωθούμε εμείς, αφετέρου για να σταλεί το μήνυμα της εσωτερικής εξέγερσης των λαών, σε εκείνα τα καθεστώτα που θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Το πειραματόζωο «ΕΛΛΗΝΑΣ», θα αντιδράσει, δεν μπορεί!!!
Μας καλεί πλέον η παγκόσμια ιστορική φήμη μας και το παγκόσμιο πεπρωμένο μας...
Δεν θα τα εξευτελίσουμε…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: