17.10.11
ΠΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗ TOY QUIZ......
ΤΟ QUIZ :
QUIZ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ....Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ QUIZ από τον Μοναδικό ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ :
Ο ζιγκολό της Γένοβα, που επέστρεψε αρχές 1976, φωτογραφήθηκε με αντιστασιακούς, και ξαναέφυγε για να επανέλθει τέλη 1977 (ξανά από τη Γένοβα.
Η ΕΔΗΝ που μετεξελίχθηκε γρήγορα σε ΕΣΔΗΝ, δεν τον φορτώθηκε περισσότερο από 3-4 μήνες, αφού μετά και τον θάνατο του Αλέκου Παναγούλη, τη πρωτομαγιά του 1976, και τις φυγόκεντρες τάσεις στην ΕΚ, το παραδοσιακό ΚΕΝΤΡΟ ήταν υπό διάλυση και δεν ταίριαζε σε μεγάλους γλύφτες και ζιγκολό σαν κι' αυτόν.
Λόγω των μεγάλων αναγκών του για πολιτική εξέληξη και μέχρι να μάθει από τον Πάγκαλο, το πως τρώγονται τα φαγωμένα, παντρεύτηκε μεγαλοξενοδόχα, ενώ από το 1978 εντάχθηκε στο ελπιδοφόρο ΠΑΣΟΚ.
Και αυτός (όπως και ο απατεώνας Παπουτσής που διαθέτει δύο διαφορετικά βιογραφικά) δεν έχει καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το εδώ φοιτητικό κίνημα και την εξέγερση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, αφού όλη την επταετία την έβγαλε έξω από δω.
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!
Κερδίζω κανα κουτί λουκούμια????
Η ΕΔΗΝ που μετεξελίχθηκε γρήγορα σε ΕΣΔΗΝ, δεν τον φορτώθηκε περισσότερο από 3-4 μήνες, αφού μετά και τον θάνατο του Αλέκου Παναγούλη, τη πρωτομαγιά του 1976, και τις φυγόκεντρες τάσεις στην ΕΚ, το παραδοσιακό ΚΕΝΤΡΟ ήταν υπό διάλυση και δεν ταίριαζε σε μεγάλους γλύφτες και ζιγκολό σαν κι' αυτόν.
Λόγω των μεγάλων αναγκών του για πολιτική εξέληξη και μέχρι να μάθει από τον Πάγκαλο, το πως τρώγονται τα φαγωμένα, παντρεύτηκε μεγαλοξενοδόχα, ενώ από το 1978 εντάχθηκε στο ελπιδοφόρο ΠΑΣΟΚ.
Και αυτός (όπως και ο απατεώνας Παπουτσής που διαθέτει δύο διαφορετικά βιογραφικά) δεν έχει καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το εδώ φοιτητικό κίνημα και την εξέγερση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, αφού όλη την επταετία την έβγαλε έξω από δω.
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!
Κερδίζω κανα κουτί λουκούμια????
===================================================================
Υλικά:
Εκτέλεση:
-Αναμιγνύετε την ζάχαρη με το κορνφλάουρ καλά σε μία κατσαρόλα.
-Προσθέτετε ανακατεύοντας το νερό, την βανίλια την μαστίχα, το ροδόνερο την ζελατίνα και τα αμύγδαλα.
-Βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει
-Μόλις πήξει το κατεβάζετε και το αδειάζετε σε ένα λαδωμένο ταψάκι.
-Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο για 7 ώρες.
-Το βγάζετε από το ψυγείο το κόβετε σε κυβάκια της αρεσκείας σας και το κυλάτε σε μία πιατέλα με άχνη ζάχαρη
Γ.Δ.- 2 κιλά ζάχαρη
- 1 1/2 φλιτζάνι κορνφλάουρ
- 6 φλιτζάνια νερό
- 1 φακελάκι μαστίχα
- 1 φακελάκι βανίλια
- Ροδόνερο
- 1 σακουλάκι ζελατίνα
- 1/2 φλιτζάνι καρβουντισμένα ψιλοκομμένα αμύγδαλα
- Ζάχαρη Άχνη
Εκτέλεση:
-Αναμιγνύετε την ζάχαρη με το κορνφλάουρ καλά σε μία κατσαρόλα.
-Προσθέτετε ανακατεύοντας το νερό, την βανίλια την μαστίχα, το ροδόνερο την ζελατίνα και τα αμύγδαλα.
-Βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει
-Μόλις πήξει το κατεβάζετε και το αδειάζετε σε ένα λαδωμένο ταψάκι.
-Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο για 7 ώρες.
-Το βγάζετε από το ψυγείο το κόβετε σε κυβάκια της αρεσκείας σας και το κυλάτε σε μία πιατέλα με άχνη ζάχαρη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου