ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Κι όμως, πληρώνουμε τους… Γερμανούς...


Την τελευταία διετία, η Γερμανία έχει επωφεληθεί κατά 9 δισ. ευρώ από την κρίση χρέους της ευρωζώνης, με τους Έλληνες να πληρώνουν για τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών 8 δισ. ευρώ την περίοδο 2013-2014! Αυτό προκύπτει από έρευνα του επικεφαλής οικονομολόγου της ολλανδικής τράπεζας ING στο Βέλγιο Κάρστεν Μπρζέσκι, η οποία...




 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του. "Επί αρκετό χρονικό διάστημα η γερμανική οικονομία συγκαταλέγεται μεταξύ των ολίγων εκείνων που ευνοούνται από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους. Πράγματι, η γερμανική κυβέρνηση μπορεί πλέον να βρίσκει σχεδόν δωρεάν διεθνή χρηματοδότηση", παρατηρεί ο αναλυτής του ολλανδικού τραπεζικού ομίλου.

Όπως επεξηγεί, όταν το επιτόκιο των 10ετών ομολόγων της Ιταλίας ξεπέρασε το 7% και το επιτόκιο ακόμη και της Γαλλίας έχει φθάσει στο ιστορικά υψηλό επίπεδο 3%, το Βερολίνο εκδίδει 10ετή ομόλογα με επιτόκιο 1,7%, διετή με μόλις 0,3% και εξάμηνης διάρκειας με επιτόκιο που έπεσε στο... 0,08%, ενώ προ ενός μηνός βρισκόταν στο 0,3%.

Ο Μπρζέσκι αναφέρει επίσης ότι τα 8 δισ. δολάρια (σ.σ. που πληρώνουν οι Έλληνες για τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών) είναι το ποσό που ελπίζει να εισπράξει η νέα μεταβατική κυβέρνηση της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ ως έκτη δόση της δανειακής σύμβασης, "εφόσον όλα τα ελληνικά κόμματα υπογράψουν έγγραφο, στο οποίο θα περιγράφονται τα μέτρα λιτότητας που θα πρέπει να εφαρμοστούν"...
taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: