ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε αποτυχημένη της κυβέρνηση ΓΑΠ (χα χα χααα)


Για να καταλάβουμε καλά, στη πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου ο Λ. Παπαδήμος έκανε κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση και ούτε λίγο ούτε πολύ τη χαρακτήρισε αποτυχημένη;
Όχι, πως έχει άδικο, εμείς τα λέγαμε καιρό, αλλά σε ποιους απευθυνόταν ο νέος πρωθυπουργός λέγοντας ότι η μείωση των ελλειμμάτων ήταν ανεπαρκής, γι΄αυτό ανέβηκε και το χρέος; Δε νομίζουμε ότι τα έλεγε στον Αβραμόπουλο, τον Μουρμούρα, το Δήμα κι ακόμη περισσότερο στον Αδωνι, το Βορίδη ή τον… Ροντούλη. Ολοι οι παραπάνω δεν άσκησαν εξουσία την τελευταία διετία, οπότε δια της ατόπου απαγωγής να συμπεράνουμε ότι ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε άχρηστους, το Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, τη Διαμαντοπούλου, τον Ραγκούση, το Ρέππα και όλον τον πασοκικό θίασο που ενώ απέτυχε παρέμεινε στο προσκήνιο;
Με το καλημέρα λοιπόν ο πρωθυπουργός είπε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν καταστροφικά διότι κάποιοι υπουργοί έκαναν ανόητες σπατάλες ή δεν έκαναν πολιτικές που θα μείωσαν το έλλειμμα.
Δεν κομίζει γλαύκα ο κ. Παπαδήμος, τόσο καιρό παρουσιάζαμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την επερχόμενη καταστροφή. Επομένως, γιατί το έκανε αυτό ο κ. πρωθυπουργός; Μήπως για να βγάλει ο ίδιος από πάνω του μια ενδεχόμενη αποτυχία και να τα ρίξει στους προηγούμενους ή γιατί αν έχει έστω και μια ελάχιστη μείωση του ελλείμματος να τους πει: «Εσείς δύο χρόνια κάνατε ανοησίες και εγώ σε λίγες εβδομάδες έσωσα τη χώρα».
Κοντόφθαλμη πολιτική που μόνο… πολιτικοί την κάνουν και ο κ. Παπαδήμος δεν είναι πολιτικός, όπως αρέσκεται να λέει.
Κατά τα λοιπά, προειδοποίησε τους υπουργούς ότι δε θα δεχθεί καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο και στην υλοποίηση του προγράμματος. Μα το λέει στους αποτυχημένους υπουργούς; διότι το ξανατονίζουμε δεν κρίνεται η σωτηρία της πατρίδας από τον Αστέριο, τον Αδωνι ή τον Βαρτζόπουλο. Αλλά και αν κάποιος καθυστερήσει δηλαδή τι θα γίνει; Θα τον διώξει και θα κάνει ανασχηματισμό; Εδώ με το ζόρι έγιναν οι συμβιβασμοί θα πάμε σε νέους;
Τέλος, ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε και με τον Ευ. Βενιζέλο για να συζητήσουν την πορεία της 6ης δόσης. Τι ειπώθηκε δύσκολο να το ξέρουμε αλλά να φανταστούμε ότι έβαλε τον υπουργό Οικονομίας να τρέχει 100 γύρους πέριξ του υπουργείου προς συμμόρφωση; Αυτός δεν ήταν που κρατούσε από τον Ιούνιο τα ηνία της χώρας στο οικονομικό επίπεδο; Χάρη σ’ αυτόν δε φτάσαμε στο παρά πέντε της διάλυσης παρ’ ότι ο κόσμος συνεχίζει να πληρώνει τα χαράτσια του;
Πολύ νωρίς μπαίνει στα δύσκολα ο κ. Παπαδήμος καθώς απ΄έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε. Από μέσα όμως, με τους λύκους όπως τον κ. Βενιζέλο να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: