ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.11

Reuters: Ένας ήρεμος ακαδημαϊκός στη χαοτική Ελλάδα

Με τον τίτλο «ο ήσυχος ακαδημαϊκός Παπαδήμος αναλαμβάνει την χαοτική Ελλάδα» υποδέχεται...
 
Reuters: Ένας ήρεμος ακαδημαϊκός στη χαοτική Ελλάδα
το Reuters τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας στη χώρα μας.
Ωστόσο σημειώνει ότι υπάρχει μία ειρωνεία στην ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα του να επιβιώσει στην ευρωζώνη: Ήταν ένας από αυτούς που βοήθησαν εξ αρχής την Ελλάδα να μπει στο ευρώ.

«Ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο 1994- 2002, ο προσεκτικός, λιγομίλητος τεχνοκράτης πάλεψε τον εκτινασσόμενο πληθωρισμό και προσπάθησε να επιβάλει νομισματική πειθαρχία σε μια χώρα που δεν είχε καθόλου», αναφέρει το Reuters.

Στην πορεία, μάζεψε αρκετά εύσημα από τους ηγέτες της Ευρώπης και βρέθηκε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μία από τις πλέον υψηλόβαθμες θέσεις διεθνώς που κατείχε ποτέ Έλληνας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σε θέση να αντιληφθεί καλύτερα από τον καθένα αυτή τη στιγμή, τόσο τις οικονομικές όσο και τις διεθνείς επιπτώσεις από μία οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας.

Ωστόσο το κρίσιμο ερώτημα, κατά το διεθνές πρακτορείο, είναι αν αυτός ο κάπως εσωστρεφής ακαδημαϊκός, μπορεί να χειριστεί τα «δεινά» της ελληνικής πολιτικής, που περιλαμβάνει βίαιες συγκρούσεις στους δρόμους και προσωπικές έχθρες στο κοινοβούλιο.

Επίσης δεν είναι λίγοι οι συμπατριώτες του που τον θεωρούν αργό στο να πάρει αποφάσεις, κάτι που αυτή τη στιγμή ίσως να μη θεωρείται προτέρημα για την αντιμετώπιση της χαοτικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σημειώνει το Reuters, είναι προσεκτικός και δεν μιλάει πολύ.

«Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι δεν είναι σίγουρο πως ο ήρεμος και σκεπτόμενος Λ. Παπαδήμος θα καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα από το χάος. Από την άλλη βέβαια, ίσως η Ελλάδα χρειάζεται λίγη από την ήρεμη περίσκεψή του».

EΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: