ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Συναίνεση να σου πετύχει!


thumb
Του Αντώνη Δελλατόλα
Αυτή είναι λοιπόν η κυβέρνηση Παπαδήμου που θα δώσει ελπίδες στην κοινωνία και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό;
Αυτή είναι ομάδα που θα λύσει προβλήματα και θα είναι πρόβα τζενεράλε για μια μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις επόμενες εκλογές;
Αυτή είναι η σύνθεση της «ομάδας των αρίστων» που μας έλεγε ο Σκάι, το Μέγκα και διάφορα φερέφωνα της Τρόικας «εσωτερικού» και «εξωτερικού»;
Αυτή είναι η κυβερνητική σύνθεση που θα  σηκώσει τα μανίκια και θα πιάσει δουλειά; ( Nα σηκώσουν τα μανίκια για να πλακωθούν στις μπουνιές, το βρίσκω πιθανότερο).
Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα αλλάξει τα πράγματα και θα δώσει νέα πνοή στη χώρα;
Μα, είναι μια κυβέρνηση Παπανδρέου, στην οποία λείπει μόνο ο ΓΑΠ με τα ωραία του!
Μια κυβέρνηση με δελφίνους του Γιώργου, του Αντώνη και του Καρατζαφέρη, για να καούν, ή, το πιθανότερο, να μας κάψουν όλους μαζί μια ώρα αρχύτερα.
Επίσης έχει «κηπουρούς» γελοίους τύπους, πρώην(;) ακροδεξιούς, λιμοκοντόρους, και - δυστυχώς γι’ αυτούς - τέσσερις πέντε σοβαρούς.
Αν αυτό το σχήμα είναι πρόβα για να φορεθεί μετά τις εκλογές- όποτε γίνουν- θέλω κυβέρνηση αυτοδύναμη με τον πρίγκιπα ΓΑΠ ξανά στο Μάξιμου!
Με όσες διαφωνίες και αν έχει κανείς για την επιλογή και την στρατηγική Παπαδήμου, δεν του άξιζε μια τέτοια αρχή.
Ας μην δεχόταν να γίνει έρμαιο των κομματικών ισορροπιών.
Υ/Γ: Λέτε όλο αυτό να είναι κανένα κόλπο του Γιώργου, για τον φωνάξουμε σε πέντε-έξι μήνες να επιστρέψει;
Ήμαρτον!

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: