ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΩΝ

Η κυβέρνηση Παπαδήμου θα βάλει τις βάσεις που απάνω τους θα παρελάσουν μια σειρά κυβερνήσεων προδοτών , που θα ξεπουλήσουν την Ελλάδα για να σώσουν τον χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό , με το αζημίωτο βέβαια για αυτούς και τις φαμίλιες τους.
Η μορφή του έθνους – κράτους που στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία , στην εθνική άμυνα και οικονομία καταρρέει υπό την πίεση του εξωεθνικού ελέγχου των τοκογλύφων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης τους.
Ο βίαιος τρόπος μετάβασης από το έθνος –κράτος με την αναίρεση της λαϊκής κυριαρχίας θα συμπληρωθεί με την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας που θα συντελεστεί από κυβερνήσεις προσαρμογής και υποταγής στα κελεύσματα των διεθνούς εξουσιασμού.
Ιδιωτικοί στρατοί που θα εξαρτώνται από εταιρίες των τοκογλύφων των εθνών , θα διακινούνται ανενόχλητοι για να επιβάλλουν την «τάξη». Ένας τέτοιος στρατός θα αντικαταστήσει σε πρώτη φάση τον αποχωρούντα αμερικανικό στρατό από το Ιράκ.
Ιδιωτικές αστυνομίες θα κάνουν επίσης την εμφάνιση τους ως όργανα υποστήριξης των τοπικών τυραννίδων .
Είμαστε στην αρχή μιας αλλαγής υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους . Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε τόσο το καλύτερο για τον εθνικό μας αγώνα. Τα όργανα του παρόντος κράτους δεν ανήκουν πια στο λαό και το έθνος . Είναι εργαλεία στα χέρια των ξένων εξουσιαστών.
Η διαπίστωση αυτή υπαγορεύει νέες μορφές αντίστασης. Η δια μέσου των εκλογών που στήνει το κατεστημένο, ανατροπή του συστήματος , είναι μια γελοία έως ύποπτη αυταπάτη . Το εθνικό ελληνικό κράτος πρέπει να αρχίσει να ξανακτίζεται από τη βάση του με νέες μορφές λαϊκής οργάνωσης που θα απωθούν και θα καταργούν το παρόν διεφθαρμένο κρατικό σύστημα που πέρασε στα χέρια των ξένων.
Όλες οι προσβάσεις που έχει το κράτος των γενίτσαρων προς το λαό πρέπει να κοπούν . Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι προδότες να καταστραφούν . Να καταλειφθούν τα πάντα από τις δυνάμεις της εθνικής αντίστασης. Να εξουδετερωθούν οι μηχανισμοί εξουσίας των δοσίλογων.
Να αρχίσει άμεσα το γκρέμισμα με όλα τα μέσα με στόχο την γενικευμένη ένοπλη λαϊκή εξέγερση και το ξεκαθάρισμα των προδοτών.
Να υψωθούν στις καρδιές των ελλήνων τα  λάβαρα του αναγεννημένου αντιστασιακού ελληνικού κράτους.
Κάτω η κατοχική διοίκηση  των προδοτών και των γενίτσαρων , ζήτω το ελληνικό έθνος , ζήτω το εθνικό λαϊκό πολίτευμα .


Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: