ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Ο ιστός που υφαίνεται πάνω απο τα κεφάλια μας.

Εδώ και αρκετά χρόνια,πολλοί έχουν ασχοληθεί με τα λεγόμενα chemtrails επι το ελληνικότερον αεροψεκασμοί,άλλοι τα δέχονται ως μέσο επηρεασμού των ανθρώπων ,άλλοι τα θεωρούν ως μια ακόμα θεωρία συνομωσίας ή κάποιοι μας το παρουσιάζουν ως "σωτήρια" λύση ενάντια του φαινομένου του θερμοκηπίου ,μεσω της γεωμηχανικής.Στόχος μου  δεν είναι να σας πείσω, υπερ τους ενός ή του άλλου,άλλωστε έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα υπερ της μιας ή άλλης πλευράς,που ο καθένας ψάχνοντας μπορεί να αποφασίσει μόνος του σε ποια κατηγορία θέλει να ανήκει,οδηγούμενος απο την λογική του.

Αυτό που θα προσπαθήσω είναι, να σας στήσω την προσοχή σε κάτι,σε μια λεπτομέρεια,που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται ασήμαντη,αλλα τελικά στις λεπτομέρειες,ακόμα και σε μια λέξη μπορεί να κρύβεται η ουσία.

Η λέξη - κλειδί λοιπον με την οποία θα σχοληθούμε είναι το βάριο.
Ξέρω,μπορεί να περιμένατε κάτι πιο εντυπωσιακό απο ενα χημικό στοιχείο,αλλά ας δούμε που θα μας οδηγήσει.

Σύμφωνα με ανεξάρτητους ερευνητές ,οι αεροψεκασμοί μεταξύ άλλων διασπείρουν σωματίδια,αποτελούμενα απο οξείδια αλουμινίου και βαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο
Έρευνες ανα τον κόσμο αποδεικνύουν οτι τα επίπεδα βαρίου ,ειτε στο χώμα,είτε στον αερα,είτε στους ανθρώπους ειναι αυξημένα.Το βάριο είναι τοξικό,άρα και επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου.


Μάλιστα απο το 1974 Αμερικάνικες πατέντες μιλάνε για ψεκασμούς βαρίου για το σχηματισμό συννέφων ιόντων στην ανωτερη ατμόσφαιρα.




Τα οποία βέβαια ,μπορεί να σχετίζονται και με το Haarp,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Για να μπούμε τώρα στην ουσία!

Το βάριο , χρησιμοποιείται και ως βασικό στοιχείο στην προβολή τρισδιάστατων ολογραμμάτων!!!Δημιουργεί ενα είδος "οθόνης" μέσω των αεροψεκασμών στην ατμόσφαιρα για την χρήση του blue beam.

Ξέρω ακούγεται απίστευτο,αλλά το λέει ο Αμερικάνικος στρατός.

Αn innovative technique for generating a three-dimensional holographic
display using strontium barium niobate (SBN) is discussed. The resultant
image is a hologram that can be viewed in real time over a wide perspective
or field of view (FOV).

Για περισσότερα δείτε το έγγραφο εδω

Τα ίδια λέει και η Βικιπαίδεια.

Strontium barium niobate can be used in outdoors holographic 3D displays as a "screen".[26]

en.wikipedia.org/wiki/Strontium

Μάλιστα το 1999 η Washington post ανέφερε οτι η Us Air force ξεκινούσε ενα ερευνητικό πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσει εναν ολογραφικό προτζεκτορα ως μέσο ψυχολογικού πολέμου,το οποίο πρόγραμμα αναφέρθηκε ως απόρρητο για να προβάλλει πληροφορίες προερχόμενες απο το διάστημα για επιχειρήσεις αποπλάνησης του πληθυσμού.

Εικόνα

Το σχετικό άρθρο εδω
Σχετικό έγγραφο της Αμερικάνικης αεροπορίας (σελ.48 ,5.6 Airborne Holographic Projector)
*http://csat.au.af.mil/2025/volume4/vol4ch03.pdf


Δείτε τι μπορούν να κάνουν με την τεχνολογία των ολογραμμάτων



 
 
 
 Εύκολα λοιπόν,μπορούν να παρουσιάζουν oλογράμματα απο ΑΤΙΑ,για να πείσουν τους ανθρώπους περι της ύπαρξης των εξωγήινων,ώστε μόνο με μια παγκόσμια διακυβέρνηση να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ενδεχόμενη εισβολή τους.
Βέβαια τα ολογράμματα δεν θα παραλείψουν και τις θρησκείες ,μέσω της εμφάνισης στον ουρανό θεικών σημείων.

Ο Serge Monast (αυτός που έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα Blue beam) είπε πως μετά τις "προβολές" και το Θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!


Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτηκάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας,θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους,με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.


Μάλιστα για να κάνουν τα ολογράμματα ακόμα πιο πιστευτά απο τον παγκόσμιο πληθυσμό,έχουν αναπτύξει ενα άλλο Project.


Το Blue Blast Project (Επιχείρηση μπλε κύμα) είναι συμπληρωματικό του Βlue beam και πρόκειται για μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί (ultrasonic) υπερ-σονικούς ήχους που μπορούν να διαπεράσουν το τμήμα του εγκέφαλου που ευθύνεται για την ακοή, παρακάμπτοντας το πέρασμα του ήχου από τον ακουστικό πόρο και το εφέ αυτής της τεχνολογίας είναι ότι μπορείς να ακούς φωνές στο κεφάλι σου, που όμως μεταδίδονται μέσα απο ένα μηχάνημα.

Tα υπερσονικά αυτά κύματα ήχου εκπέμπουν στην συχνότητα πάνω απο τα 20.000Ηz ,πάνω απο το εύρος των ήχων που αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος.Οταν εκπέμπονται σε υψηλά επίπεδα αυτα τα υπερσονικά κύματα ,αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω του αέρα παράγοντας κύματα χαμηλότερης συχνότητας που γίνονται αντιληπτά απο τον άνθρωπο.Δεν ακούμε τα υπερσονικά κύματα,αλλά μονο τα κύματα χαμηλότερων συχνοτήτων που παραγόνται.Στόχος του προγράμματος αυτού δεν είναι να ακούγεται το σήμα στο ευρύ κοινό,αλλά σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά;

Και όμως το έχουν ηδη χρησιμοποιήσει για την προώθηση της σειράς Paranormal State.Στην συγκεκριμένη διαφήμιση χρησιμοποιήθηκε μια συσκευή που παράγει κύματα σχεδιασμένα να αντηχούν μέσα στο κεφάλι του ανθρώπου ,κάνοντας τον να νομίζει οτι οι ήχοι προέρχονται μέσα απο το κρανίο του.

Δείτε σχετικό βιντεο εδω


Όπως αντιληφθήκατε η τεχνολογία υπάρχει και ηδη χρησιμοποιείται ακόμα και με τρόπους δεν γνωρίζουμε που μοναδικό στόχο έχει τον έλεγχο μας ,μέσω της παραπλάνησης των αισθήσεων.Άλλωστε δύσκολα απορρίπτει κάποιος αυτά που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια και ακούει με τα αυτιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: