ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ενεργοποιούν και τις συμμορίες που ελέγχουν, προχωρώντας ακάθεκτα στο σχέδιό τους, για «Σαραγιεβοποίηση» της Αθήνας.


Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, ομαδική ληστεία επιβατών σε βαγόνι του ΗΣΑΠ από αδίστακτη συμμορία αλλοδαπών, παράλληλα με την εγκληματολογική και σημειολογική της αξία, καταδεικνύει και την πρόθεση των σκοτεινών κυκλωμάτων του παρακράτους, να ενεργοποιήσουν και το επόμενο χαρτί τους: Ένοπλες ομάδες αλλοδαπών, οι οποίες θα προχωρήσουν σε πλήρη σύγκρουση με τον ελληνικό Λαό, σε πολλαπλά πεδία.


Το χαρτί που κρατούν στο χέρι τους (το οποίο το γνωρίζουν και οι παραζαλισμένες, αποσαθρωμένες και ελάχιστα πια ικανές υπηρεσίες προστασίας του πολίτη), είναι και η συμμετοχή στο παιχνίδι της σύγκρουσης με τον οργισμένο ελληνικό Λαό, όχι μόνο εγχωρίων αλλά και διεθνών παρακρατικών ομάδων.
Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινοφανές. Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Αργεντινής, πριν ο Λαός της το στείλει στον αγύριστο το 2001, χρησιμοποίησε τους παρακρατικούς εγκληματίες «Κόνδορες», εισαγόμενους από την γειτονική αλλά εχθρική χώρα Παραγουάη.
Ο σχεδιασμός τους σε περίπτωση που ο ελληνικός Λαός αποφασίσει να αντιδράσει δυναμικά, όπως και ο αργεντίνικος, είναι η «Σαραγιεβοποίηση» της Αθήνας. Δημιουργία δηλαδή συνοικιών-γκέτο, απόλυτα ελεγχόμενων από παρακρατικές συμμορίες συνεργαζόμενων ντόπιων και αλλοδαπών φασιστοειδών. 

Μια μέθοδος διάσπασης-σαλαμοποίησης του ενιαίου χώρου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πρωτεύουσας, έτσι ώστε να ελέγχονται απόλυτα οι λαϊκές κινητοποιήσεις, τόσο από τα μεγάλα πολυεθνικά αφεντικά, όσο και από τους εγχώριους μεσίτες και υπαλλήλους τους.


Τα «παπαγαλάκια», ήδη μιλούν για προβοκάτσια μεγάλης έκτασης στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά και την εμπλοκή ένοπλων παρακρατικών, αλλοδαπής και εγχώριας προέλευσης. 

 Και στο ερώτημα, «τι κάνουμε», το Πατριωτικό Μέτωπο απαντά: Η στάση μας απέναντι στο παρακράτος, θέλει και τόλμη αλλά και αρετή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: