ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.11

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ... ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΔΑ " ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ" ΣΤΟ ΓΑΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Μανόλης Στρατάκης φιλοξενούμενος της μαραθώνιας ειδησεογραφικής εκπομπής στην ΝΕΤ πριν από λίγο αναφέρθηκε "εξειδικεύοντας" την στάση των ευρωπαίων οι οποίοι εκβιάζουν ανοιχτά τα πολιτικά κόμματα της χώρας και ειδικά την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά στο να υπογράψει ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ λέγοντας συγκεκριμένα..:.." ... οι ευρωπαίοι απαιτούν την συμπόρευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την συμμετοχή της στα ήδη συμφωνηθέντα της 26ης Οκτωβρίου υπογράφοντας την σχετική επιστολή γιατί η ΝΔ κρατούσε μέχρι πρότινος μια στάση ενάντια στα επιβαλλόμενα μέτρα από την κυβέρνηση μας,..... η οποία μέχρι πρότινος σήκωσε μόνη της όλο το βάρος, .....δημιουργώντας με αυτήν της την στάση αιτία διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και στρέφοντας τον κόσμο στο να αντιδρά στις πολιτικές που ήταν επιβεβλημένες λόγω της επικείμενης χρεοκοπίας την οποία αποφύγαμε λαμβάνοντας η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αυτά τα σκληρά ομολογουμένως μέτρα..."
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ...

ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΙΝΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ  Η ΑΝΕΡΓΙΑ...... ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ............. ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΝΙΑΣ ΤΩΝ .....ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ....

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ "ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ " ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ!
ΟΥΣΤ!
Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΛΠ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤA BLOGS.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOGSPOT ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG! Ε?
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ?
ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗ GOOGLE ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΑΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΣΤΡΑΤΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ 1% ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.

--
ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
(ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ BLOGS)

Unknown είπε...

Α!!! ΧΑΑΑΑ ΧΑΑ ΧΑ!!! ΚΑΛΟ!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΜΟΥ??

ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΓΑΠΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ??? ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΑΛΚΤΟ ΓΑΠ??? ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΕΝΩ ΠΕΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ???

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .... ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOGSPOT ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΕΟΓΑΠΟΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ....

ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ....


ΣΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ???
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ....
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!