ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.11

Πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Παπαδήμ(ι)ος.

 


Το πείραμα της «δημοκρατίας» των αγορών σε εφαρμογή στην Ελλάδα…  

Με πρωθυπουργό των αγορών και της Μέρκελ, για την πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων σε βάρος των Ελλήνων.

Η ανάληψη της πρωθυπουργίας «σφραγίστηκε» με την ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Την Παρασκευή στις 2 θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών «επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών που παρευρέθησαν στη σύσκεψη της 6ης Νοεμβρίου 2011».

Η ανακοίνωση δεν κάνει λόγο για ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών, ωστόσο περιλαμβάνει τη γενική αναφορά στη συμφωνία της 6ης Νοεμβρίου, κατά την οποία είχε ορισθεί η 19η Φεβρουαρίου.

Αλήθεια κύριε Σαμαρά, εσύ δεν μας μιλουσες για Ναί μόνο στην δανειακή σύμβαση; Σε ποια οικονομικά μέτρα αναφέρεται η προεδρία της δημοκρατίας;

Οι νταβατζήδες και οι βαρώνοι δικαιώθηκαν. Ο αρχιμάγειρας του Σημίτη, ο πλαστογραφος δημιουργός των greek statistics, ο “κατεδαφιστής” του Χρηματιστηρίου, είναι ο νέος πρωθυπουργός.

Να τον χαιρόμαστε. Ειλικρινέστατος για τους στόχους και τη σκλαβιά που μας περιμένει.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: