ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.11

Δελτίο Τύπου από τον Όμιλο Δσκαλαντωνάκη.... σχετικά με δυσφημιστηκές αναρτήσεις στα blogs


Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με σειρά αναρτήσεων σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) κατά τα οποία η εταιρεία ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΤΕ” που ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Νικολάου Δασκαλαντωνάκη και η οποία έχει μισθώσει και λειτουργεί το Ξενοδοχείο ”MAΚEDONIA PALACE” στην Θεσσαλονίκη οφείλει προς το ΙΚΑ ενοίκιο ποσού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, και για την αποκατάσταση της αληθείας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

α) η εταιρεία μας επί δεκαέξι χρόνια λειτουργεί το ξενοδοχείο “MAΚEDONIA PALACE” με συνέπεια, έχοντας καταβάλει για μισθώματα του ξενοδοχείου συνολικά από το 1995 έως και σήμερα το ποσό των σαραντα επτά εκατομυρίων ευρώ (47.000.000€).

β) η εταιρεία μας εως και το έτος 2010 έχει επιπρόσθετα πραγματοποιήσει στο ξενοδοχείο “MAΚEDONIA PALACE”, τεράστιες επενδύσεις, συνολικού ύψους 26.604.377€, μεγάλο μέρος των οποίων παραμένει σήμερα αναπόσβεστο, αυξάνοντας σημαντικά την εμπορική αξία του ακινήτου.

γ) η εταιρεία μας στις 13 Οκτωβρίου 2011 με μεγάλη της λύπη αναγκάστηκε να προβεί στην καταγγελία της σύμβασης του ξενοδοχείου “MAΚEDONIA PALACE” λόγω της μεγάλης και συνεχούς αδιαλλαξίας της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναπροσαρμόσει το μίσθωμα του ξενοδοχείου, όπως επιτάσσουν οι σημερινές και παγκοσμίως γνωστές οικονομικές συνθήκες της αγοράς και παρά τις υποδείξεις του Δημοσίου για μείωση των μισθωμάτων των ακινήτων ιδιοκτησίας Δημοσίου (Ν. 3996/2011).

δ) η εταιρεία μας έχει ήδη ασκήσει τα απαραίτητα ένδικα μέσα για την απόδειξη του προφανούς. Ότι δηλαδή ουδέν οφείλεται στο απολύτως εξασφαλισμένο από την εταιρεία μας οικονομικά ΙΚΑ, είτε για μισθώματα είτε για παράλογα πρόστιμα τα οποία το ΙΚΑ καταχρηστικά προσπαθεί να επιβάλει ακόμα και μετά την καταγγελία της μίσθωσης!!!


Δυστυχώς, δεν ζητήθηκε η άποψη της εταιρείας μας από τους συντάκτες των δημοσιευμάτων, οι οποίοι και δεν έλεγξαν την ακρίβεια των πληροφοριών τους ως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλει.

Ο Όμιλός μας, ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, έχει καταβάλει μόνο κατά την τελευταία τετραετία, πάνω από 85.000.000 €, στο Ελληνικό Δημόσιο.

Επειδή τα συγκεκριμένα δημοσίευματα, που έπονται σειράς αναλόγων, ομοίως ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, περιέχουν ψευδείς και δυσφημιστικές ειδήσεις και πλήττουν συνειδητά και βάναυσα την φήμη του Ομίλου μας, την επιχειρηματική μας δράση, την φερεγγυότητά μας και την αξιοπιστία μας, είμαστε αναγκασμένοι να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη για να προστατεύσουμε αυτά που με αγώνες σαράντα και πλέον ετών έχουμε δημιουργήσει.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία της Grecotel:
κα Ελένη Γιακουμάκη: 210 3743600,

www.grecotel.com www.classicalhotels.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: