ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.11

Στα βράχια οδηγούν τη χώρα! το σύνολο του πολιτικού προσωπικού



Εδώ και αρκετά 24ωρα, η χώρα είναι ακυβέρνητη και όλα έχουν παραλύσει! Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο πλέον. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί από την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να τροφοδοτήσει με λύσεις την χώρα. Ενώ έχουν συμφωνήσει, όχι μόνο επί της Αρχής, αλλά σε όλα τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα, εδώ και μέρες δεν καταφέρνουν να ξεμπλοκάρουν τη χώρα και την οδηγούν στα βράχια!


Είναι απίστευτη η ζημιά που έχει προκληθεί στην κοινωνία ενώ ο φόβος για πλήρη διάλυση της οικονομίας έχει διαχυθεί ακόμη και στους πλέον ανυποψίαστους με την πολιτική!

Η χώρα πλέον είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αν στις 5 το απόγευμα, δεν δοθεί λύση στο αδιέξοδο τότε η φωτογραφία που παραθέτουμε σήμερα θα απεικονίζει επακριβώς το μεγάλο κατόρθωμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας, προεξάρχοντος αυτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: