ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Χ. ΚΛΥΝΝ: O Παπανδρέου πρέπει να συλληφθεί!

Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης...
και πρέπει να συλληφθεί αν υπάρχουν νόμοι γιατί εκτός του ότι έχει οδηγήσει τον κόσμο στην κατάθλιψη και την ανεργία, έχει ξεφτιλίσει τον Έλληνα σε διεθνές επίπεδο. Όπως είπε και ο Σαρκοζί είναι τρελός και καταθλιπτικός. Είναι μεγάλη ανακούφιση που έφυγε από την ηγεσία της χώρας. Οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο διεφθαρμένοι είναι και ότι τους νοιάζει μόνο η καρέκλα. Αλλά και οι ίδιοι ευθυνόμαστε για τα προβλήματα που βιώνουμε λόγω του τρόπου ζωής που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των νεότερων«.
Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χάρρυ Κλυνν, μιλώντας σήμερα στο........
«Αθλητικό Metropolis»και στην εκπομπή «Revolution». Ζήτησε τη σύλληψη του…
Ο γνωστός κωμικός επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αφού όπως είπε χαρακτηρίζονται από εσωστρέφεια, ενώ πιθανολογεί πως τα κόμματα της αριστεράς σύντομα θα διαλυθούν, μιας και έχουν πλέον παλιώσει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα έπρεπε όχι μόνο να συλληφθεί αυτός και τα τσιράκια του, αλλά να κατασχεθεί και η περιουσία τους. Μετά τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των τελευταίων ημερών θα λύναμε έτσι το πρόβλημα του χρέους και θα βγάζαμε και κάτι παραπάνω .